MEDIA

Έρωτας Μετά: Συγκλονιστικό το τρίτο κεφάλαιο της σειράς- Δε θα πιστεύεις τι θα συμβεί

Έρωτας Μετά: Συγκλονιστικό το τρίτο κεφάλαιο της σειράς- Δε θα πιστεύεις τι θα συμβεί

Έρωτας Μετά: Ξαναζούμε κομμάτι- κομμάτι τα κεφάλαια της πιο συναρπαστικής και επικίνδυνης ιστορίας αγάπης της ελληνικής τηλεόρασης

Η Όλγα δείχνει στον Παπαδόπουλο υλικό από την κάμερα που εντοπίστηκε στο σπίτι στην Ιτιά. Η σχέση του Παπαδόπουλου και της Όλγας παίρνει μια διαφορετική τροπή ενώ η Νόρα ανακοινώνει στον Γιώργο πως είναι έγκυος.


Ο Ηλίας δέχεται επίσκεψη από άνθρωπο του Αρχοντάκη, ο οποίος τον απειλεί και του δίνει τελεσίγραφο για την περαιτέρω συνεργασία τους ενώ η Ηλέκτρα επιστρέφει πάλι στο σπίτι μεθυσμένη και έρχεται αντιμέτωπη με μια δυσάρεστη έκπληξη. Στο παρελθόν, η Ειρήνη ζητάει τη βοήθεια της Ηλέκτρας, γεγονός που κάνει την Άννα να αισθανθεί ζήλεια.


Στο παρελθόν, ο Κωνσταντίνος και η Άννα βρίσκουν καταφύγιο στο σπίτι της Ιτιάς, την ίδια στιγμή που Αντιγόνη κάνει ό,τι είναι δυνατό για να επανακτήσει μέρος του ελέγχου της εταιρείας.


Η Ηλέκτρα κάνοντας το σημαντικό βήμα αποφασίζει να πάει σε συνάντηση των Ανώνυμων Αλκοολικών. Η Ηλέκτρα δέχεται βοήθεια από τον Χρήστο κατά τη διάρκεια των πρώτων ημερών της αποτοξίνωσής της, γεγονός που τους φέρνει ακόμα πιο κοντά. Τρία χρόνια πριν, η παράνομη σχέση της Άννας και του Κωνσταντίνου φουντώνει αναγκάζοντάς τους σε όλο και περισσότερα ψέματα.

Πηγή: Gossip-tv.gr