MEDIA

Άγριες μέλισσες: Αυτό το spoiler της Ουρανίας δεν πρέπει να το χάσετε

Άγριες μέλισσες: Αυτό το spoiler της Ουρανίας δεν πρέπει να το χάσετε

Άγριες μέλισσες: Η ράφτρα στο Διαφάνι δίνει δυνατό spoiler για τη σειρά. 

Η Αμαλία Καβάλη έκανε το τηλεοπτικό ντεμπούτο της μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες».

Η ηθοποιός, η οποία υποδύεται τη ράφτρα του Διαφανίου, μίλησε για τις εξελίξεις της σειράς και του ρόλου της καθώς και για την επιτυχία της.

Έδωσε όμως και ένα πολύ δυνατό spoiler!

Κάνετε το τηλεοπτικό σας ντεμπούτο μέσα από τις «Άγριες Μέλισσες». Πώς προέκυψε η συνεργασία και ο ρόλος της Ουρανίας;

«Πήγα στο κάστινγκ και μου έδωσαν αμέσως να διαβάσω τον ρόλο της Ουρανίας».

Πώς εκλαμβάνετε εσείς την επιτυχία της σειράς και τι σχόλια λαμβάνετε από το κοινό της;

«Από το θερμό πλησίασμα αγνώστων στον δρόμο. Όσοι μου μιλάνε τους αρέσει, παρακολουθούν μια ιστορία που σιγά-σιγά γίνεται δική τους, αφού είναι μέρος της καθημερινότητάς τους».

Τι είναι κατά τη γνώμη σας αυτό που φέρνει την τόσο μεγάλη απήχηση του κοινού;

«Νομίζω πως το κοινό έχει συνδεθεί με τους χαρακτήρες του χωριού μας. Μπορεί να αναγνωρίσει τις επιθυμίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην προσπάθεια που κάνει ο καθένας να ζήσει τη ζωή του όσο καλύτερα μπορεί».

Μέχρι στιγμής, η Ουρανία είναι μία γυναίκα χαμηλών τόνων, θα τη δούμε να γίνεται πιο δυναμική;

«Το εμπόδιο που προσπαθεί να σπάσει η Ουρανία είναι η μοναξιά της. Θέλει να δημιουργήσει οικογένεια, της λείπει η εστία. Πέρα από τον Κυριάκο, οι «χαλαρές» σχέσεις που έχει με τον καθένα στο χωριό είναι οι μόνες που έχει. Το χωριό είναι η οικογένεια της, άρα δεν θέλει να χαλάσει τις σχέσεις της με κανέναν. Αυτό την κάνει να φαίνεται χαμηλών τόνων. Έπειτα, λόγω της ορφάνιας της, μπορεί και να συναισθανθεί τον πόνο του άλλου αλλά και να καταλάβει ποσό τρομακτική είναι η απομόνωση που έρχεται από την κριτική. Γι’ αυτό, κατά τη γνώμη μου, έχει πολύ δυναμικές στιγμές. Χρειάζεται δύναμη χαρακτήρα για να μπορέσεις να ορθώσεις ανάστημα και να υπερασπιστείς κάποιον άλλον. Όσο ευγενής κι αν είσαι, κάποιον θα δυσαρεστήσεις. Η Ουρανία καταφέρνει να το κάνει με φοβερή μαεστρία. Έχει δείξει σε όλους πως οι προθέσεις της είναι καλές, πως ακόμα και όταν τους διορθώνει δεν τους κρίνει».

Για εκείνη ο Κυριάκος είναι όλη της η ζωή. Θα μάθει τη διπλή ζωή του; Και αν ναι, πώς θα αντιδράσει;

«Ο Κυριάκος είναι ασταθής και εξαιτίας αυτής της αστάθειας γίνεται σούσουρο στο χωριό. Όμως, αυτή είναι προϋπόθεση του επαγγέλματος του - στα πανηγύρια δουλεύει, άρα γυρνάει συνέχεια από μέρος σε μέρος. Η Ουρανία τον ερωτεύτηκε. Ακόμα και αν τη δυσαρεστεί η έλλειψη σταθερότητας, ξέρει πως ήταν η επιλογή της. Τον αγαπά και τον εμπιστεύεται... Θα δούμε αν έχει δίκιο».

Η Ουρανία προσπαθεί να σταθεί δίπλα στην Ασημίνα και την προστατεύει. Βλέποντας τη να μην περνάει καλά, θα κάνει κάτι;

«Για την Ουρανία η Ασημίνα είναι η αδελφή που δεν έχει, θα την προστατεύσει με όση δύναμη έχει. Η Ασημίνα, όμως, είναι πολύ ιδιωτικός άνθρωπος και έχει ήδη μια αδελφή που έχει αναλάβει τον ρόλο του προστάτη. Η Ουρανία σέβεται την ιδιωτικότητά της, δεν θα πάρει από μόνη της αποφάσεις «προστασίας». Προσπαθεί να της προσφέρει ό,τι χρειάζεται χωρίς να την πιέσει, να είναι ο έμπιστος άνθρωπος της, η φίλη-στήριγμα».

Στο Διαφάνι υπάρχουν απαγορευμένοι έρωτες. Η Ουρανία έχει κάποιον κρυφό έρωτα;

«Εξ όσων γνωρίζω, όχι».

Τι να περιμένουμε να δούμε στα επόμενα επεισόδια;

«Την ανατροπή της υπάρχουσας ισορροπίας».

Τι απολαμβάνετε περισσότερο στα γυρίσματα;

«Επειδή οι συνεργάτες μας είναι εξαιρετικοί, απολαμβάνω και την προετοιμασία (ντύσιμο, μακιγιάζ, χτένισμα) αλλά και τη στιγμή του γυρίσματος!».

Τι είναι αυτό που σας δυσκολεύει περισσότερο;

«Η ταχύτητα», είπε στο my tv.

Πηγή: Gossip-tv.gr