PHOTOS

MEDIA

Έλα στη θέση μου: H απιστία, τα υπέρογκα χρέη και η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε (Photos)

Έλα στη θέση μου: H απιστία, τα υπέρογκα χρέη και η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε (Photos)

Έλα στη θέση μου: Η Σύλβια προσπαθεί να σώσει τον Ζούβα όταν όλοι έκπληκτοι ανακαλύπτουν πως εκείνος έχει υπέρογκα χρέη. 

 
 

Τότε, ο ίδιος δέχεται την πρόταση της Φαίης να κλέψει τις φόρμουλες του Μάρκου. Από την άλλη, ο Αχιλλέας πιστεύει πως βρήκε αποδείξεις για την απιστία της Ρενάτας, ενώ ο Λεωνίδας τη βλέπει να μπαίνει στο αυτοκίνητο του Μάρκου.

Η Ρενάτα, όταν ο Αχιλλέας της ζητάει να φύγει από το σπίτι, βρίσκει καταφύγιο στον Βλάση. Μάλιστα, του ζητάει να συγκατοικήσουν.

Ο Αχιλλέας, όμως, όσο μένει μόνος του και σκέφτεται όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα, συνειδητοποιεί πως τότε που γύρισε η Ρενάτα στο σπίτι χωρίς να φοράει τη βέρα της βρισκόταν με τον Μάρκο, και γίνεται έξαλλος. Την ίδια ώρα ο Θοδωρής κοντεύει να τρελαθεί από τη φάρσα με τον αυτοσχεδιασμό που του έχουν στήσει ο Βλάσης, η Μαρίνα και ο Σήφης.

Εν τω μεταξύ, οι προσπάθειες της Βάνας και της Σύλβιας να φρεσκάρουν τη σχέση με τους άντρες τους πέφτουν στο κενό και η Φαίη γίνεται έξαλλη με την επιμονή του Δαμιανού να εξακολουθούν να μοιράζονται το γραφείο. Ωστόσο, ο Μάρκος προτείνει στη Σύλβια έναν τρόπο προκειμένου να τη βοηθήσει να ψαρέψει τη Ζωγραφιά και να της πει τι συμβαίνει ανάμεσα σε εκείνη και τον Δαμιανό αλλά και το πώς εξελίσσεται η σχέση τους.


Από την άλλη, ο Ζούβας σκοπεύει να εκμεταλλευτεί στα κρυφά το χημείο της εταιρείας αλλά δεν αποκαλύπτει σε κανέναν τα σχέδια του. Στον μοναδικό που μιλάει είναι ο Σήφης, στον οποίο και αναλύει τις επιχειρηματικές ιδέες του. Ωστόσο, ο νεαρός είναι αντίθετος με όσα ακούει, καθώς αυτές οι ιδέες δεν είναι και πολύ νόμιμες.


Η Φλωρέτα και ο Λεωνίδας κάνουν προσπάθειες να τα ξαναβρούν ο Αχιλλέας και η Ρενάτα αλλά πέφτουν στο κενό. Και οι δύο καταλαβαίνουν πως η απόσταση που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα στο ζευγάρι είναι μεγάλη και για να γεφυρωθεί θα πρέπει και οι δύο να κάνουν κινήσεις συμφιλίωσης. Ταυτόχρονα, η Σύλβια και η Βάνα σχεδιάζουν να φέρουν κοντά τον Δαμιανό και τη Ζωγραφιά και να τον κάνουν να ξεχάσει για πάντα τη Φαίη.

Από την άλλη, ο Βλάσης και η Μαρίνα δυσκολεύονται να ξεχάσουν το φιλί τους και να παραμείνουν φίλοι, ενώ η Φαίη στριμώχνει τον Μάρκο προκειμένου να μάθει τα μυστικά του. Λίγη ώρα αργότερα, όλοι στην αυλή ανακαλύπτουν πως ο Ζούβας έχει μεγάλα χρέη και έρχεται η στιγμή να πληρώσει. Τότε, η Σύλβια και η Βάνα προσπαθούν να εμποδίσουν τον κλητήρα να επιδώσει δικόγραφο για τα χρέη ταυ Ζούβα, αλλά εκείνος τους ξεφεύγει.

Η Μαρίνα δέχεται πάλι τηλεφώνημα από τον Μένιο και τσακώνεται με τον Βλάση, που την πιέζει να κάνει κάτι για να λήξει ο εκβιασμός. Την επόμενη μέρα, η Ρενάτα προσπαθεί να πείσει τον Αχιλλέα να τα βρουν αλλά εκείνος είναι ανένδοτος και η κοπέλα απογοητεύεται. Λίγη ώρα αργότερα, η ίδια ακούει κατά λάθος πως ο Μάρκος έχει αδελφή, την οποία θα συναντήσει το βράδυ. Από την άλλη, ο Ζούβας βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση εξαιτίας των χρεών του και δέχεται μία πρόταση-έκπληξη από τη Φαίη. Η τελευταία του προτείνει να κλέψει τις φόρμουλες από τον Μάρκο.


Ο Βλάσης και η Μαρίνα συμβουλεύουν τον Αχιλλέα πώς να τα ξαναβρεί με τη Ρενάτα καθώς πιστεύουν πως δεν αξίζει να μείνουν χώρια για κανέναν. Την ίδια μέρα, η Σύλβια κάνει τραπέζι στον Μάρκο για να τον γνωρίσει καλύτερα αλλά την ίδια στιγμή ο Ζούβας ακολουθεί το σχέδιο της Φαίης για να διαρρήξει το χρηματοκιβώτιο του νεαρού επιχειρηματία.


Ο Ζούβας, λοιπόν, μπαίνει κρυφά στον χώρο στον οποίο φυλάσσεται το χρηματοκιβώτιο του Μάρκου, αλλά η Ζωγραφιά τον πιάνει στα πράσα τη στιγμή που το ανοίγει. Παράλληλα, ο Αχιλλέας παίρνει μία καθοριστική απόφαση για τη ζωή του και τη σχέση του με τη Ρενάτα. Αδειάζει το σπίτι που ζούσαν μαζί.


Από την άλλη, η Φαίη ανακαλύπτει το περιοδικό με τις φωτογραφίες της Μαρίνας, ενώ η Σύλβια κάνει μία τελευταία προσπάθεια να ξυπνήσει και πάλι τον ερωτισμό στη σχέση της με τον Ζούβα. Εν τω μεταξύ, σύμφωνα με το my tv, η Ζωγραφιά με τον Δαμιανό έρχονται πολύ κοντά, ενώ ο Βλάσης έρχεται αντιμέτωπος με την πρόταση της Φαίης να κάνουν μία καινούργια αρχή κοινά ξεχάσουν όσα τους κράτησαν χώρια όλο αυτό το διάστημα.

Από την άλλη, ο Αχιλλέας όσο και να, θέλει να συγχωρέσει τη Ρενάτα δεν μπορεί, καθώς για πρώτη φορά ανακαλύπτει στοιχεία που νομίζει ότι επιβεβαιώνουν την απιστία της. Την ίδια ώρα, και ο Λεωνίδας αρχίζει να πιστεύει πως η κοπέλα κάτι κρύβει σε σχέση με τον Μάρκο, καθώς τη βλέπει να μπαίνει στο αυτοκίνητο του.

Πηγή: gossip-tv.gr