PHOTOS

MEDIA

Άγριες μέλισσες: Η σύγκρουση Λάμπρου – Θεοδοσίας και Ασημίνας - Μυρσίνης (Photos)

Άγριες μέλισσες: Η σύγκρουση Λάμπρου – Θεοδοσίας και Ασημίνας - Μυρσίνης (Photos)

Άγριες μέλισσες: Επιτέλους «ξεσκεπάζεται» ο ψυχολογικός πόλεμος της Μυρσίνης στην Ασημίνα μετά από ένα σημαντικό περιστατικό. 

 
 
 

Χωρίς να το θέλει, η κοπέλα κάνει μια ζημιά σε ένα φόρεμα που χάρισε ο Κλεομένης στην Πηνελόπη. Η Μυρσίνη αρπάζει την ευκαιρία για να την εξευτελίσει.

Η μια κουβέντα διαδέχεται την άλλη και οι δυο γυναίκες καβγαδίζουν άγρια. Η κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο, και η Ασημίνα, σε απόγνωση, τρέπεται σε φυγή.

Ο Νικηφόρος και η Δρόσω, ταραγμένοι, την ψάχνουν παντού. Ευτυχώς την εντοπίζουν και έτσι επιτέλους η Ασημίνα εκμυστηρεύεται στον Νικηφόρο πως τόσο καιρό η Μυρσίνη την κακομεταχειρίζεται με τον πιο χυδαίο τρόπο.

Εξοργισμένος, ο Νικηφόρος επιτίθεται στη μητέρα του. Στη συνέχεια παίρνει τη γυναίκα του από το πατρικό της, όπου έχει βρει καταφύγιο, για να μετακομίσουν σε δικό τους σπίτι. Η Μυρσίνη είναι ράκος. Τρέμει στην ιδέα ότι θα χάσει τον αγαπημένο της γιο.

Στο μεταξύ, η Ελένη, σοκαρισμένη με τα μαρτύρια της αδελφής της, θέλει να τη σώσει από τους Σεβαστούς... Ενώ όμως ο Νικηφόρος δείχνει αποφασισμένος να πάρει τη γυναίκα του και να φύγουν από το αρχοντικό, η Μυρσίνη κάνει την κίνηση ματ. Ζητά συγγνώμη από την Ασημίνα και δηλώνει ότι έχει μετανιώσει για όσα έκανε! Άραγε αυτή η... δήλωση μετάνοιας είναι ειλικρινής;

Ο Λάμπρος ενημερώνεται έκπληκτος πως η Θεοδοσία διαδίδει στο χωριό ότι η Ελένη προσπάθησε να τον... αποπλανήσει και βγαίνει εκτός εαυτού. Το ζευγάρι έχει έναν ομηρικό καβγά.

Ο δάσκαλος δεν περίμενε ποτέ η χαμηλών τόνων και καλοσυνάτη γυναίκα του να πέσει τόσο χαμηλά για να «χτυπήσει» την αντίζηλο της. Ο Λάμπρος φτάνει στα όρια του, όμως η εγκυμοσύνη της Θεοδοσίας του βάζει «φρένο».

Αισθάνεται, ως συνήθως, διχασμένος. Ξέρει ποιες είναι οι υποχρεώσεις του απέναντι στη γυναίκα του, ειδικά τώρα που περιμένει παιδί. Από την άλλη, ο ερωτάς του για την Ελένη παραμένει ζωντανός και ισχυρός όσο ποτέ, σύμφωνα με το Τηλέραμα.

Πηγή: gossip-tv.gr