MEDIA

Elif: O Γιουσούφ καταφέρνει να σώσει την τελευταία στιγμή την Elif (Photos & Video)

Elif: O Γιουσούφ καταφέρνει να σώσει την τελευταία στιγμή την Elif (Photos & Video)

Συγκλονιστικές θα είναι οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Elif!

 

 

Σήμερα Τρίτη 21/1/20 στη σειρά ELIF, η Ζεϊνέπ και το αφεντικό της έχουν μια συνάντηση σε μια εταιρία, που είναι μακριά. Το αφεντικό της, ο Εμράχ της λέει πως θα την πάει εκείνος σπίτι της μετά το τέλος της συνάντησης. Η Αρζού λέει στον Ουμίτ πως η Γκόντζα θα υπογράψει τελικά τα χαρτιά.

Τι θα δούμε σήμερα στη σειρά, Elif!

Η Γκόντζα μιλάει στον Ερκούτ για την απαίτηση της Αρζού. Ο Ερκούτ της προτείνει να την απειλήσει με τον Ουμίτ αλλά η Γκόντζα θέλει κάτι πιο δυνατό για να την νικήσει. Ο Ουμίτ κάνει μια έρευνα για τον Γιουσούφ και το παρελθόν του και ανακαλύπτει τον χαμό της οικογένειάς του. Η Αρζού σκέφτεται πως χρειάζονται κάτι για να ησυχάσουν μια και καλή από αυτόν. Η Αρζού θυμάται τη μέρα που η Μελέκ ήρθε στο σπίτι της για να βρει την Ελίφ καθώς νόμιζε πως ο Γιουσούφ είναι δικός της άνθρωπος.

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην Elif!

Ο Σελίμ πηγαίνει στο σπίτι του Βεϊσελ για να πάρει πίσω τη Ζεϊνέπ και τη βλέπει με το αφεντικό της στο αυτοκίνητό του. Ο Σελίμ βλέπει τον Εμράχ να την ακουμπάει στον ώμο αλλά ο Εμράχ της δίνει απλά συγχαρητήρια για την καλή δουλειά της. Ο Σελίμ παρεξηγεί τη σκηνή και πιστεύει πως η Ζεϊνέπ τον απατάει. Η Ελίφ απειλείται από κάτι παιδιά στο σχολείο και την τελευταία στιγμή τη σώζει ο Γιουσούφ. Η Αϊλά πηγαίνει στο σπίτι του Βεϊσέλ και είναι πολύ χαρούμενη που βλέπει ξανά τον Μουράτ. Αυτή τη φορά γνωρίζει και τη Ζεϊνέπ αλλά ζηλεύει γιατί δεν ξέρει ποια είναι. Όταν ο Βεϊσέλ της λέει πως είναι η αδελφή του Μουράτ ηρεμεί…

Πηγή: gossip-tv.gr