MEDIA

Πέτα τη Φριτέζα: Κι όμως η επιστροφή της Φάλον είναι γεγονός

Πέτα τη Φριτέζα: Κι όμως η επιστροφή της Φάλον είναι γεγονός

Πέτα τη Φριτέζα: Είστε έτοιμοι για τη μεγάλη επιστροφή της Φάλον στην κωμική σειρά του ΑΝΤ1;

Η Τζένη Μπότη, η τηλεοπτική Φάλον της σειράς κάνει comeback.

Για να δούμε όμως τι θα συμβεί!

Ο Αντρέας βρίσκει την κούτα που έχουν αρπάξει απ' τη Λούνα και αναρωτιέ­ται για ποιο λόγο να κάνουν κάτι τέτοιο. Κι ενώ ο Σωκράτης, ο Φίλιππος, ο Λάκης και ο Κίμωνας προσπαθούν να βρουν μία πειστι­κή δικαιολογία, η Λούνα καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά και κάνει αυτοψία στο μαγαζί του Σουρμπούτη όπου φύλαγε το πολύτιμο «εμπόρευμα» της.

Αργότερα, η οικογένεια του Αντρέα οργανώνει το πολυαναμενόμενο μπάτσελορ του, που όλα δείχνουν ότι θα είναι κάτι παραπά­νω από συνταρακτικό, ενώ μια γυναίκα από το παρελθόν αναστατώνει για τα καλά τον άντρα. Αυτή δεν είναι άλλη από τη Φάλον, η οποία θέλει να μπει εμπόδιο στα σχέδια του! Από την άλλη, ο Μένιος στήνει «θανατηφόρα» παγίδα σε Μαμαντού και Παυλίνα και το χωριό δεν θα μυρίσει ποτέ ξανά το ίδιο, ενώ την ίδια ώρα ο Κίμωνας στήνει μια πιο ιδιαίτερη «παγίδα» στη Φωτεινή, βάζοντας φωτιά σε όλο το σχέδιο για την κατά­κτηση του αστεριού Michelin.

Η Λούνα αναθέτει νέα αποστολή σε Αλέκο και Ζαμπέλα

Το μπάτσελορ του Αντρέα είναι σχεδόν έτοιμο ν' αρχίσει και ο Κίμωνας πετάει στα σκουπίδια την υπόσχεση του για αυτοσυγκράτηση.

Η συνέχεια στις ακόλουθες εικόνες…

Πηγή: Gossip-tv.gr