MEDIA

Elif: Συνταρακτικές οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο

Elif: Συνταρακτικές οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο

Elif: Το σοκ του Μουράτ όταν ακούει την Αϊλά να λέει «μπαμπά» τον Λατίφ!

Ο Μουράτ νιώθει ενοχές απέναντι στην Αϊλά, η οποία του έχει στήσει παγίδα. Ο νεαρός προσπαθεί με κάθε τρόπο να την κάνει να νιώσει καλύτερα. Όταν ο Μουράτ την αγκαλιάζει φιλικά, εμφανίζονται οι άντρες του Λατίφ και τον πηγαίνουν στο αφεντικό τους. Ο Λατίφ χτυπάει τον Μουράτ για το χρέος του και λίγο αργότερα εμφανίζεται η Αϊλά και αποκαλεί τον Λατίφ «μπαμπά». Ο Μουράτ σοκάρεται. Ο Λατίφ τον προειδοποιεί να μείνει μακριά από την κόρη του και ο Μουράτ καταλαβαίνει πως ο Λατίφ δεν ξέρει τίποτα για τη νύχτα, που πέρασε μαζί της. Ο Μουράτ καταλαβαίνει πως η Αϊλά κάτι ετοιμάζει και της στέλνει μήνυμα ότι δε θέλει να την ξαναδεί.

Η Φεραγιά καταφέρνει να πείσει τον Τζεβαχίρ για τη συνεργασία. Ο Τζεβαχίρ και η Φεραγιέ συναντάνε την Αρζού. Η Αρζού λέει στον Τζεβαχίρ πως η άδεια της επιχείρησής του έχει ένα πρόβλημα. Ο Τζεβαχίρ νιώθει πιεσμένος αλλά η Αρζού του προσφέρει μια νέα άδεια. Ο Τζεβαχίρ μένει άφωνος. Η Αρζού του προσφέρει ένα γενναιόδωρο ποσό και την άδεια υπό έναν όρο. Θέλει ο Τζεβαχίρ να προσλάβει ξανά τη Μελέκ. Ο Τζεβαχίρ δέχεται και όταν επιστρέφει στη δουλειά ζητάει από την Αϊσέλ να πάει και να πείσει τη Μελέκ να γυρίσει στο εργαστήριο. Η Αϊσέλ επισκέπτεται τη Μελέκ και της μιλάει για την πρόταση του Τζεβαχίρ. Η Μελέκ της λέει πως παραιτήθηκε με αξιοπρέπεια και δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει.

Τι θα δούμε στη σειρά, Elif!

Η Σιταρέ, η γυναίκα που ο Σελίμ είχε σώσει, του ζητάει να έρθει να την πάρει μια ώρα νωρίτερα. Ο Ορχάν, ο δικηγόρος φίλος του Γιουσούφ, του λέει πως μπορεί να τηλεφωνήσει σε έναν φίλο του και να τον πείσει να προσλάβει τη Μελέκ. ο Γιουσούφ δε θέλει να πει τίποτα σχετικά στη Μελέκ πριν να είναι σίγουρο. Η Αρζού μιλάει στο τηλέφωνο με τον λογιστή της και ο Ουμίτ την ακούει κρυφά. Ζητάει να μάθει τι σκαρώνει. Η Αρζού αποφεύγει να του απαντήσει.

Πηγή: Gossip-tv.gr