MEDIA

Elif: Σοκ! Η Αϊλά λέει στον Μουράτ ότι θα αυτοκτονήσει

Elif: Σοκ! Η Αϊλά λέει στον Μουράτ ότι θα αυτοκτονήσει

Elif: Η Αϊλά λέει στον Μουράτ ότι θα αυτοκτονήσει και η απειλή γίνεται πράξη! Συνταρακτικό το νέο επεισόδιο της σειράς του Star.

Η Αϊλά συνεχίζει να καλεί τον Μουράτ και εκείνος της στέλνει μήνυμα πως δεν θέλει να την ξαναδεί. Η Αϊλά του απαντάει πως θα αυτοκτονήσει και ο Μουράτ τρομάζει. Η Αϊλά κάνει πραγματικότητα την απειλή της και τη βρίσκει ο πατέρας της χωρίς τις αισθήσεις της. Εκείνη την ώρα τηλεφωνεί ο Μουράτ και ο πατέρας της απαντάει την κλήση και τον απειλεί.

Ο Μουράτ τώρα φοβάται περισσότερο. Ο Λατίφ μεταφέρει την Αϊλά στο νοσοκομείο. Η Αρζού και ο Τζεβαχίρ μιλάνε για τη δουλειά σε μια καφετέρια όταν ξαφνικά εμφανίζεται ο Ουμίτ. Η Αρζού ξαφνιάζεται και ο Ουμίτ την αρπάζει από το χέρι για να φύγουν. Ο Τζεβαχίρ επεμβαίνει καθώς δεν ξέρει πως είναι παντρεμένοι. Ο Ουμίτ χτυπάει τον Τζεβαχίρ και φεύγει με την Αρζού. Στη συνέχεια της λέει πως δεν θα μπορέσουν ποτέ να ευτυχήσουν όσο εξακολουθεί να ασχολείται με τη Μελέκ και την οικογένειά της. Οι άντρες του Λατίφ πηγαίνουν στο σπίτι του Βεϊσέλ αναζητώντας με άγριες διαθέσεις τον Μουράτ.

Η Τουλάι συμβουλεύει τον Μουράτ να πάει στο νοσοκομείο και να έρθει αντιμέτωπος με την κατάσταση. Ο Μουράτ συμφωνεί απρόθυμα. Όταν φτάνει στο νοσοκομείο ακούει κρυφά τον γιατρό να λέει στον Λατίφ πως η Αϊλά είναι καλά και ανακουφίζεται. Δεν στέκεται όμως να ακούσει τη συνέχεια και τον γιατρό να λέει στον Λατίφ ότι και το μωρό είναι καλά! Ο Λατίφ σοκάρεται και πιστεύει πως η κόρη του είναι έγκυος στο παιδί του Μουράτ.

Η Ελίφ αρρωσταίνει και η Μελέκ τη φροντίζει. Φέρνει στο σπίτι κάποια υφάσματα για να ράψει για να είναι δίπλα της. Η Αλιγιέ και η Ζεϊνέπ τη βοηθάνε στη δουλειά. Η Φεραγιέ ενημερώνει την Αρζού για το που μένει η Μελέκ, στο σπίτι που της νοικιάζει η Μπαχριγιέ. Η Αρζού θέλει να συναντήσει την Μπαχριγιέ. Η Αρζού βασανίζει την Γκόντζα και η κοπέλα αρχίζει να αισθάνεται αγανάκτηση. Όταν όμως λέει στην Αρζού πως παραιτείται, εκείνη την κλειδώνει σε ένα δωμάτιο και δεν της επιτρέπει να φύγει…

Πηγή: Gossip-tv.gr