PHOTOS&VIDEO

MEDIA

8 Λέξεις: Ο Ιάσονας Παπαματθαίου αποκάλυψε τι θα γίνει με τα γυρίσματα (Photos-Video)

8 Λέξεις: Ο Ιάσονας Παπαματθαίου αποκάλυψε τι θα γίνει με τα γυρίσματα (Photos-Video)

Ο ηθοποιός Ιάσονας Παπαματθαίου, που πρωταγωνιστεί στη σειρά «8 Λέξεις» του ΣΚΑΙ, μένει σπίτι του και τηρεί όλους τους κανόνες και τις οδηγίες που μας έχουν δοθεί.

Έτσι λοιπόν, λόγω του κορονοϊού βρίσκεται κι αυτός σε καραντίνα και σε μία σύνδεση που έκανε μέσω Skype στην εκπομπή «Μεσημέρι #Yes» - πριν αυτή ρίξει αυλαία- μίλησε για την επιτυχημένη σειρά, για τα μέτρα προστασίας που έχουν παρθεί κατά του κορονοϊού, για το πώς βιώνει την όλη κατάσταση της καραντίνας, ενώ απάντησε στην ερώτηση που του τέθηκε αν δηλαδή έχει μιλήσει με τον Ανδρέα Γεωργίου για τα επόμενα γυρίσματα της σειράς.

Την ημέρα που έδωσε τη συνέντευξη στην εκπομπή του OPEN, θα προβαλλόταν το τελευταίο επεισόδιο της σειράς και εκείνος μίλησε σχετικά με αυτό και αναφέρθηκε φυσικά και στο τι θα γίνει με τα γυρίσματα.

«Ναι, σήμερα είναι το τελευταίο επεισόδιο, δυστυχώς. Και βλέπουμε τώρα πότε θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα πάλι. Υπάρχει πλάνο… Όταν λήξουν όλα αυτά, θα ξεκινήσουμε ξανά τα γυρίσματα. Όλο αυτό μάλλον θα πάει μέχρι τον Μάιο. Η σειρά, πάντως, θα συνεχιστεί και του χρόνου, έτσι έχουμε πει εδώ και καιρό!», είπε χαρακτηριστικά ο Ιάσονας Παπαματθαίου.

Δείτε όλη τη συνέντευξη στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: gossip-tv.gr