MEDIA

«Κόκκαλο» ο Κρατερός Κατσούλης με την καλλονή από τον Πειραιά (video)

«Κόκκαλο» ο Κρατερός Κατσούλης με την καλλονή από τον Πειραιά (video)

Ένα video μιας user της εφαρμογής tik tok έκανε τον Κρατερό Κατσούλη να «μείνει».

Ο παρουσιαστής της πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής «Στη Φωλιά των Κου Κου», Κρατερός Κατσούλης, παρακολουθούσε με προσήλωση το συγκεντρωτικό βίντεο που προβάλουν καθημερινά στην εκπομπή με τα όσα συμβαίνουν στον κόσμο του instagram και του tik tok.


Ωστόσο, μια Πειραιώτισσα κατάφερε να «τρελάνει» τον Κρατερό, αφού το πληθωρικό και εντυπωσιακό της ντεκολτέ ήταν άξιο παρατήρησης. Ακόμη κι αν ήταν κι η γυναίκα του δίπλα. Η κοπέλα από τον Πειραιά που προσδιορίζεται κι ως Terminator, κουνούσε το στήθος της στον ήχο των πυροβολισμών που ακούγονταν και το θέαμα ήταν όλα τα λεφτά.


Ο παρουσιαστής φάνηκε να διασκεδάζει με αυτό που έβλεπε, ενώ αν κρίνουμε από το βλέμμα του μάλλον παραδιασκέδαζε. Η Κατερίνα Καραβάτου με την οποία παρουσιάζουν μαζί την εκπομπή, θα λέγαμε ότι μια χαρά διατήρησε την ψυχραιμία της. Έχει εμπιστοσύνη στον σύζυγό της και είναι μια cool γυναίκα αποδείχτηκε!

Άλλωστε κι εκείνη γελούσε με την ψυχή της βλέποντας το συγκεκριμένο απόσπασμα! Επειδή, όμως, η εικόνα τα λέει όλα, πατήστε το play στο παρακάτω βίντεο και απολαύστε την Terminator του Πειραιά και τον Κρατερό Κατσούλη!

Το βλέμμα του τα «σπάει»!

Πηγή: Gossip-tv.gr