MEDIA

Κόκκινο Ποτάμι: Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της σειράς (vid)

Κόκκινο Ποτάμι: Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα της σειράς (vid)

Κόκκινο Ποτάμι: Η σειρά που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό επιστρέφει και πάλι στις οθόνες μας. Το πρώτο επεισόδιο της τηλεοπτικής σειράς που προβάλλεται από το Open, μετά το διάστημα της καραντίνας, θα προβληθεί την Κυριακή (20/5).

101 χρόνια συμπληρώθηκαν από την αποφράδα εκείνη ημέρα όπου χιλιάδες Έλληνες του Πόντου εκδιώχθηκαν με τον πιο βίαιο τρόπο από τον τόπο τους, ενώ γυναίκες και κορίτσια βιάστηκαν και σφαγιάστηκαν από τον στρατό του Κεμάλ.

Οι συντελεστές της σειράς «Κόκκινο Ποτάμι» μιλούν στην κάμερα του Open και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε», για την ημέρα όπου γράφτηκε μία από τις πιο μαύρες σελίδες στην ιστορία του ελληνισμού.

«Ευτυχώς επιστρέψαμε στα γυρίσματα. Αρκετοί από εμάς τους ηθοποιούς επέστρεψαν και στις πρόβες των θεατρικών παραστάσεων. Ευχόμαστε όλοι να συνεχιστεί αυτή η κανονικότητα για να καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε τη σειρά μας. Φέτος συμπληρώνονται 101 χρόνια από την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ποντίων. Εμάς αυτή η ημέρα μας βρίσκει πάνω στα γυρίσματα όπως και πέρυσι. Σαφέστατα αισθάνεσαι κάτι πιο δυνατό μέσα σου.». δηλώνει συγκινημένος ο Ιωάννης Παπαζήσης.

Εν συνεχεία, ο σκηνοθέτης της ιστορικής σειράς, Μανούσος Μανουσάκης, επιβεβαιώνει τις φήμες που ήθελαν το Κόκκινο Ποτάμι να ολοκληρώνεται φέτος ενώ στέλνει ένα μήνυμα σε όσους θέλουν να… ξεχάσουν.

«Το Κόκκινο Ποτάμι ολοκληρώνεται φέτος. Δεν μπορεί να συνεχιστεί περαιτέρω καθώς η ιστορία θα επαναλαμβάνεται. Προτιμούμε, λοιπόν, να τελειώσουμε φέτος, να πούμε αυτό που θέλουμε να πούμε, να θυμίσουμε σε αυτούς που επιλέγουν να ξεχάσουν και να μοιραστούμε με αυτούς που τη γνωρίζουν αυτή τη μαύρη ιστορία του ελληνισμού».

Παρακολουθήστε το βίντεο που ακολουθεί από την εκπομπή Ευτυχείτε!

Πηγή: Gossip-tv.gr