MEDIA

Ο Άκης Πετρετζίκης και η DPG Digital Media σας καλωσορίζουν σε ένα γαστρονομικό ταξίδι!

Ο Άκης Πετρετζίκης και η DPG Digital Media σας καλωσορίζουν σε ένα γαστρονομικό ταξίδι!

Η DPG Digital Media καλωσορίζει στην οικογένειά της τον διακεκριμένο Έλληνα chef Άκη Πετρετζίκη και ένα υπέροχο ταξίδι στο μαγικό κόσμο της μαγειρικής ξεκινά.

Μέσα από μια απόλυτα πετυχημένη δεκαετή διαδρομή που ξεκίνησε το 2010 με την κατάκτηση του τίτλου στο MasterChef ο Άκης Πετρετζίκης θα μας παρουσιάζει καθημερινά μέσα και από το δίκτυο των Μέσων της DPG, πλούσιο περιεχόμενο και όλα όσα περιστρέφονται γύρω από μία απόλυτα πετυχημένη γαστρονομική «αυτοκρατορία» η οποία περιλαμβάνει το απόλυτο site μαγειρικής akispetrezikis.com, τηλεοπτικές και διαδικτυακές εκπομπές, εκδόσεις βιβλίων και περιοδικών μαγειρικής και τα καταστήματα εστίασης, τα εξαιρετικά δημοφιλή Kitchen Lab, τα οποία ξεχωρίζουν για το φιλόξενο κλίμα και τα απολαυστικά μενού με την υπογραφή του «δικού» μας Άκη!

Ο Άκης Πετρετζίκης ένωσε από την 1η Ιουνίου τις δυνάμεις του με τον όμιλο DPG Digital Media, η οποία ανέλαβε την εμπορική εκμετάλλευση του akispetretzikis.com, σηματοδοτώντας μία νέα, δυναμική συνεργασία.

Με αυτόν τον τρόπο, οι επισκέπτες των Μέσων της DPG όχι μόνο θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν ακόμη καλύτερα τον αγαπημένο τους chef, τα μυστικά και την έμπειρη φιλοσοφία του γύρω από τη μαγειρική, αλλά θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε μία σύγχρονη και λειτουργική πλατφόρμα με «πλούσιο», πρωτογενές και άκρως… γευστικό περιεχόμενο!

Και αυτή η συνεργασία, επιβεβαιώνει για μία ακόμη φορά πως, ο όμιλος DPG Digital Media κατέχει ηγετική θέση στον χώρο, εξαιτίας της υψηλής επισκεψιμότητας και των υπηρεσιών υψηλής αξίας που παρέχει σε επισκέπτες και διαφημιζόμενους. Με άλλα λόγια, διαθέτει το πληρέστερο portfolio ψηφιακών Μέσων, καλύπτοντας τα πολύπλευρα ενδιαφέροντα των χρηστών, καθώς και την ανάγκη των brands και των διαφημιζόμενων για ακριβέστερη στόχευση σε διευρυμένα target groups.