MEDIA

Χρήστος Δάντης:«Εάν ένα τραγούδι δεν προβληματίσει, δεν έχει λόγο ύπαρξης»

Χρήστος Δάντης:«Εάν ένα τραγούδι δεν προβληματίσει, δεν έχει λόγο ύπαρξης»

Συνέντευξη στο Πρωινό του ΑΝΤ1 παραχώρησε ο Χρήστος Δάντης και μίλησε φυσικά για το νέο του τραγούδι, το οποίο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις. 

Το νέο τραγούδι του Χρήστου Δάντη που κυκλοφόρησε πρόσφατα έχει τον τίτλο «Δεν υπάρχει Θεός» και μετά την κυκλοφορία του προκλήθηκαν πολλές αντιδράσεις. «Εάν ένα τραγούδι δεν προβληματίσει, δεν έχει λόγο ύπαρξης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Να θυμίσουμε πως o Αρχιμανδρίτης Νεκτάριος Ζιόμπολας χαρακτήρισε προσβλητικό το τραγούδι του Χρήστου Δάντη και ζήτησε να αποσυρθεί: «Αυτό είναι φοβερό. Πολύ προσβλητικό, απάνθρωπο και απαράδεκτο. Ντροπή του κυρίου Δάντη. Δικαίωμά σου να μην πιστεύεις, αλλά δεν μπορείς να θίγεις. Τι πήγες να κάνεις δηλαδή; Είσαι αισχρός, βλάσφημος, άξιος περιφρονήσεως και γιουχαρίσματος. Έπεσες αγαπητέ μου πολύ χαμηλά και είσαι άξιος ιεράς αγανακτήσεως, δεν έχεις μέσα σου Ιερό και Όσιο και είσαι κατακριτέος.

Ντροπή και αίσχος ένας Έλληνας να φτάσει σε αυτό το σημείο. Τουλάχιστον να σεβαστείς την ποιότητα των Ελλήνων οι οποίοι πιστεύουν. Καλώ τον κύριο Δάντη να ανακαλέσει και οπωσδήποτε να αποσύρει το τραγούδι. Το παράκανε και μηδένισε το δημιουργό του κόσμου. Οπωσδήποτε η Εκκλησία θα αντιδράσει και είναι βέβαιο πως θα αντιδράσει και όλος ο κόσμος», είχε πει χαρακτηριστικά.

Ο τραγουδιστής απάντησε στις κατηγορίες του Αρχιμανδρίτη λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ότι κυκλοφόρησε ένα τραγούδι μου με τίτλο Δεν υπάρχει Θεός δεν με κάνει άθεο αλλά ούτε και πιστό».

Δείτε όλα όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Πηγή: Gossip-tv.gr