MEDIA

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω γεννάει! Σε κίνδυνο η ζωή της ίδιας και του μωρού!

Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω γεννάει! Σε κίνδυνο η ζωή της ίδιας και του μωρού!

«Άγριες μέλισσες»: Οι ήρωες της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 θα μας αποχαιρετήσουν με πολύ σασπένς και υποσχέσεις ότι του χρόνου οι ιστορίες θα είναι ακόμα πιο ενδιαφέρουσες. 

Ο ερχομός του Σταμάτη Μαυρουδή στο Διαφάνι δεν αναστατώνει μόνο τη ζωή τς Βιολέτας αλλά και της Ασημίνας. Ο άντρας γνωρίζει πως η κοπέλα δεν είναι στην πραγματικότητα έγκυος και απειλεί να πει την αλήθεια. Ο Νικηφόρος, όμως, χάνει την υπομονή του και του επιτίθεται βίαια. Όλοι μένουν έκπληκτοι από τον ξυλοδαρμό του Σταμάτη από τον Νικηφόρο.

Ο Σταμάτης αποφασίζει ν' αλλάξει τακτική, ακόμα κι όταν η Ασημίνα του προσφέρει τα χρήματα που ζητάει για να κρατήσει το στόμα του κλειστό. Παράλληλα, η Μυρσίνη, η Ελένη και η Ασημίνα επισκέπτονται καθημερινά τη Δρόσω, η οποία περιμένει από μέρα σε μέρα να γεννήσει, Ο Μελέτης, όμως, γίνεται η σκιά του Νικηφόρου έπειτα από εντολή του Δούκα και ανακαλύπτει πως πηγαίνει σε αυτό το σπίτι. Έτσι, το μυστικό τους κινδυνεύει να αποκαλυφθεί. Τις επόμενες μέρες, οι πόνοι πιάνουν τη Δρόσω και η Μυρσίνη με την Ελένη και τη Ρίζω αναλαμβάνουν να την ξεγεννήσουν κρυφά.

Εν τω μεταξύ, ο Νικηφόρος και η Ασημίνα ετοιμάζονται ώστε να παραλάβουν μυστικά το μωρό όταν γεννηθεί. Η Δρόσω, έχοντας στο πλάι της τη Ρίζω, προσπαθεί να φέρει στον κόσμο το παιδί της. Ωστόσο, τα πράγματα δεν πάνε όπως τα είχαν υπολογίσει. Η κοπέλα έχει μια σοβαρή επιπλοκή στη γέννα και ο Φανούρης, που βρίσκεται εκεί, σπεύδει να ειδοποιήσει τον Νικηφόρο, σύμφωνα με το my tv. Ο Μελέτης, όμως, βλέπει τον νεαρό που φεύγει αναστωμένος από το σπίτι και τους ακολουθεί κρυφά μέχρι την κρυψώνα της Δρόσως. Την ίδια στιγμή, η κατάσταση της μικρής αδελφής Σταμίρη χειροτερεύει και η Ρίζω τους προειδοποιεί πως κινδυνεύουν και η μάνα και το παιδί και πρέπει άμεσα η Δρόσω να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Διαβάστε τη συνέχεια στις ακόλουθες εικόνες!