MEDIA

Όλο και πιο ψηλά το OPEN: Τέταρτο κανάλι για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα

Όλο και πιο ψηλά το OPEN: Τέταρτο κανάλι για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα

Η εβδομάδα ξεκίνησε δυναμικά για το OPEN που τόσο τη Δευτέρα 13 Ιουλίου όσο και την Τρίτη 14 Ιουλίου βρέθηκε στην 4η θέση της γενικής κατάταξης στο κοινό 18-54, αφήνοντας πίσω ΣΚΑΙ και Mega

Τη Δευτέρα ο μέσος όρος του Open στο δυναμικό κοινό ήταν 10,5% (ΣΚΑΙ 8,5%, Mega 7,5%, EΡΤ 2,8%). Τα προγράμματα που βρέθηκαν σε υψηλές θέσεις στον πίνακα τηλεθέασης ήταν το «Καλοκαίρι Not» που ήταν πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του με ποσοστό 19,3% στο δυναμικό κοινό και «Το Κόκκινο Ποτάμι», επίσης πρώτο στη ζώνη μετάδοσης με 19,9%. Υψηλά ποσοστά κατέγραψε τόσο η εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» με 13,4% (μπροστά από την ενημερωτική εκπομπή Κοινωνία Ώρα Mega με 12,7%), ενώ ανοδικά κινήθηκε και το κεντρικό δελτίο, με μέσο όρο 9,8% στο δυναμικό κοινό και 10,9 στο σύνολο.

Την Τρίτη ο μέσος όρος του Open στο δυναμικό κοινό ήταν 8,8% (ΣΚΑΙ 8,3%, Mega 7,4%, EΡΤ 2,9%). Τα προγράμματα που βρέθηκαν ψηλά στον πίνακα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό ήταν η «Ώρα Ελλάδος» 12,3% (μπροστά από την Κοινωνία Ώρα Mega, 8,9%) και το «Καλοκαίρι Not» με 14,5%, και πάλι πρώτο στη ζώνη μετάδοσής του. Το Κεντρικό Δελτίο του Open κατέγραψε μέσο όρο στο σύνολο 11,3% και στο δυναμικό κοινό 8,7% (μπροστά από ΣΚΑΙ 7,9% και Mega 6,3%).

Σημαντική άνοδο μόλις τη δεύτερη ημέρα της προβολής του είχε και η νέα μεσημεριανή εκπομπή "The Booth" που σημείωσε μέσο όρο τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό 9,3% και 10,7 στις γυναίκες 25-44, και φαίνεται να κερδίζει το τηλεοπτικό κοινό, σε μια πολύ δύσκολη ζώνη.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φρίκη: Εκατομμυριούχος βρέθηκε αποκεφαλισμένος δίπλα σε ηλεκτρικό πριόνι