MEDIA

Άγριες μέλισσες: Η Μυρσίνη αποκαλύπτει το φλερτ με τον Μιλτιάδη

Άγριες μέλισσες: Η Μυρσίνη αποκαλύπτει το φλερτ με τον Μιλτιάδη

Άγριες Μέλισσες: Τι έψαχνε η «Μυρσίνη Σεβαστού», που, ενώ είναι ερωτευμένη με τον άνδρα της, φλέρταρε τον αδερφό του, αλλά δημιούργησε και ερωτική σχέση με τον Θωμά Κυπραίο (Γιάννη Στάνκογλου);

Σε αυτή την ερώτηση, που στροβιλίζει στο μυαλό εκατομμυρίων τηλεθεατών, λίγο προτού πέσει η αυλαία για τη φετινή σεζόν της σειράς Άγριες μέλισσες, η τηλεοπτική Μυρσίνη απάντησε σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Η Κατερίνα Διδασκάλου είχε, λοιπόν, διάθεση για αποκαλύψεις: «Η φάση με τον Μιλτιάδη νομίζω ότι είναι καθαρά άσκηση εξουσίας και μια νεανική απερισκεψία, στην οποία την οδηγεί αυτή η αίσθηση του κενού που νιώθει από τη στιγμή που, ως ερωτική μετανάστρια, εγκαθίσταται στο Διαφάνι» λέει η Κατερίνα Διδασκάλου και συνεχίζει: «Όσο για τον Θωμά Κυπραίο, είναι καθαρά η ανάγκη της να κρατηθεί από κάπου μετά τον χαμό του γιου της, του Σέργιου. Χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της, τον εαυτό της και αυτή η περιπέτεια είναι η πρόσκαιρη σωτηρία της Η τεράστια πρωταγωνίστρια του θεάτρου και της τηλεόρασης αποκάλυψε επίσης πως για να καταλάβει τη Μυρσίνη έγραψε βιογραφία για τη συγκεκριμένη ηρωίδα, κάτι που κάνει πάντα με όλες τις ηρωίδες της!

Η αρχοντική ηθοποιός με το πηγαίο ταλέντο όμως αναφέρθηκε και στον νέο κύκλο της σειράς και στο αν η Μυρσίνη θα σταματήσει ποτέ να ψάχνει τον φονιά του πρωτότοκου γιου της: «Ξέρετε εσείς μητέρα που θα σταματούσε; Το μητρικό ένστικτο είναι η φύση που καθοδηγεί και, ανάλογα με τον χαρακτήρα της καθεμιάς, γίνεται ηπιότερα ή με περισσότερη βία! Από το πρώτο κιόλας επεισόδιο η Μυρσίνη αντιτίθεται σθεναρά στον βεβιασμένο και συμφεροντολογικό γάμο του Σέργιου με τη Λενιώ, ο οποίος έχει ολέθρια αποτελέσματα!» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός στο περιοδικό «enjoy» της «κυριακάτικης δημοκρατίας»! Πώς όμως της έγινε η πρόταση γι’ αυτήν τη σειρά εποχής;

Η ίδια εξήγησε: «Μου τηλεφώνησαν από τον ΑΝΤ1 και μου είπαν ότι θα ήθελε ο σκηνοθέτης μιας καινούργιας σειράς να μου μιλήσει. Βρεθήκαμε και μιλούσαμε με τον Λευτέρη Χαρίτο για τρεις ώρες! Όταν είδα τα πρώτα δέκα σενάρια και τη σκαλέτα από τη Μελίνα Τσαμπάνη ήξερα ότι αυτή η σειρά θα είχε επιτυχία», ενώ αποκαλύπτει ότι έχει έρθει πολύ κοντά με την Ελλη Τρίγγου, τον Αναστάση Ροϊλό, που παίζει τον γιο της, τον Νικηφόρο, τη Μαρία Αντουλινάκη και τη Μαρία Κίτσου στο σίριαλ.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αναδρομικά: Σε όλους τους παλαιούς συνταξιούχους και σε βάθος εξαετίας η καταβολή τους