MEDIA

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επιστροφή και ο απολογισμός ενός περίεργου καλοκαιριού

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η επιστροφή και ο απολογισμός ενός περίεργου καλοκαιριού

Για το «διαφορετικό και περίεργο» καλοκαίρι της μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Σε μερικές ημέρες η Σταματίνα Τσιμτσιλή επιστρέφει στα τηλεοπτικά της καθήκοντα με το Happy Day να είναι και πάλι στις οθόνες μας.

Η όμορφη παρουσιάστρια μπορεί να πέρασε ένα μαγικό καλοκαίρι, τουλάχιστον αυτό διαπιστώσαμε μέσα από τις αναρτήσεις της, ωστόσο όπως όλοι μας έτσι κι εκείνη, το χαρακτήρισε «περίεργο και διαφορετικό».

Η Σταματίνα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram προσκάλεσε το τηλεοπτικό της κοινό για μια Happy σεζόν ενώ αποκάλυψε πως έρχονται και πολλές εκπλήξεις!

«Αυτό το περίεργο και πραγματικά διαφορετικό καλοκαίρι που όλοι συνειδητοποιήσαμε ότι τίποτα δεν είναι αυτονόητο και δεδομένο θέλω να σας πω ότι μου λείψατε.
Νιώθω τυχερή που κάνω μια δουλειά που αγαπώ και που με βάζει στα σπίτια σας. Πίνουμε το καφεδάκι μας μαζί, ενημερωνόμαστε, γελάμε, προβληματιζόμαστε, γινόμαστε μια μεγάλη παρέα.

Θα βάλουμε και φέτος τα δυνατά μας για να σας ξυπνάμε με τον πιο happy τρόπο. Σας ετοιμάζουμε πολλές εκπλήξεις. Σας στέλνω γλυκό φιλί και ανανεώνω το ραντεβού μου μαζί σας σε λίγες ημέρες! #happyday #staytuned #seeusoon #love #missedyou #alphatv», σημείωσε η ίδια στη λεζάντα της.

Δες τη φωτό