MEDIA

Newsbomb.gr 2010 - 2020: Η πορεία προς την κορυφή - Δέκα χρόνια στην καρδιά των γεγονότων

Newsbomb.gr 2010 - 2020: Η πορεία προς την κορυφή - Δέκα χρόνια στην καρδιά των γεγονότων

Δέκα χρόνια ρεπορτάζ, αναλύσεις και αποκαλύψεις για όλα τα θέματα και τα γεγονότα που συγκλόνισαν την Ελλάδα και τον κόσμο - Το Newsbomb.gr κατάφερε σταθερά και αποφασιστικά από το 2010 μέχρι και σήμερα να αποτελεί την πρώτη δύναμη στην ενημέρωση και την πρώτη δύναμη στη συνείδηση των αναγνωστών του internet 

Ο δρόμος προς την κορυφή δεν ήταν στρωμένος με... ροδοπέταλα. Πολύ δουλειά, πολύ ρεπορτάζ με σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία η δημοσιογραφική ομάδα του Newsbomb.gr κατάφερε να εδραιώσει το ισχυρότερο brand name βασιζόμενη στην ταχύτητα και στην εγκυρότητα του περιεχομένου.

Τα τελευταία χρόνια το Newsbomb.gr βρίσκεται στην πρώτη θέση όλων των μετρήσεων του internet με την μεγαλύτερη αναγνωρισιμότητα σε όλη την Ελλάδα.

Και συνεχίζει ακάθεκτο να καλύπτει με φυσική παρουσία όλα τα μεγάλα γεγονότα που απασχολούν την ειδησεογραφία και την επικαιρότητα.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορείτε να δείτε σε ανάλυση γραφικών την ανοδική πορεία του Newsbomb.gr από την πρώτη μέρα λειτουργίας.

Μια πορεία που συνοδεύεται από εκθετική αύξηση όλων των δεικτών (ποιοτικών και ποσοτικών) και είναι πρωτοφανής για τα δεδομένα του ελληνικού ίντερνετ.

Tα στοιχεία από τη Google Analytics μαρτυρούν την σταθερή πορεία προς την κορυφή.

Δείτε το βίντεο με την ανοδική πορεία του Newsbomb.gr στο πέρασμα της τελευταίας δεκαετίας και την εδραίωσή του στο χώρο του ίντερνετ.

Είναι ενδεικτικό ότι το Newsbomb.gr και για το 2020 έβαλε τη σφραγίδα του και βρίσκεται -για έκτη συνεχόμενη χρονιά- στην κορυφή της ενημέρωσης στην Ελλάδα, τόσο σύμφωνα με το Digital News Report του Reuters Institute for the Study of Journalism, του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης όσο και με τα επίσημα στοιχεία της ΕΝΕΔ (Ένωση Ιδιοκτητών Διαδικτύου).

Άλλωστε οι αριθμοί δεν λένε ποτέ ψέματα, ειδικά όταν προέρχονται από τις πλέον έγκυρες και αξιόπιστες διεθνείς έρευνες που ασχολούνται με την ενημέρωση σε παγκόσμιο επίπεδο, όπως οι έρευνες που πραγματοποιεί το Ινστιτούτο Reuters.

Με αποκαλύψεις και αποκλειστικά ρεπορτάζ για την πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία και τα μεγάλα σκάνδαλα που συγκλόνισαν και εξακολουθούν να ταλανίζουν την επικαιρότητα, οι αναγνώστες μας τοποθετούν ως Πρώτη Δύναμη στην ενημέρωση κάθε χρόνο από το 2015 μέχρι και σήμερα.

Η πορεία ξεκίνησε δυναμικά από το 2010 όπου το Newsbomb.gr έκανε την εμφάνισή του δυναμικά και τάραξε τα νερά των «συστημικών» μέσων ενημέρωσης.

Δεν συμβιβάστηκε με κανέναν και δεν υποκινήθηκε από κανέναν. Παρέμεινε σταθερό στις αξίες της ελευθεροτυπίας και του ελέγχου της εξουσίας.

Οι αριθμοί απλά επιβεβαιώνουν την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Είναι χαρακτηριστικό ότι τα τελευταία έξι χρόνια βρίσκεται συνεχόμενα στην κορυφή της συνείδησης των πολιτών με ταχύτητα, εγκυρότητα και αξιοπιστία στα μεγάλα γεγονότα που συγκλόνισαν την Ελλάδα και τον κόσμο.

Διαβάστε τις ευχές του Πρωθυπουργού, των πολιτικών αρχηγών και των υπουργών για τα δέκα χρόνια του Newsbomb.gr

Το Newsbomb.gr συνεχίζει στον ίδιο δρόμο υπηρετώντας το αγαθό της ενημέρωσης.

Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα…

2020

-1.jpg
Digital News Report του Reuters Institute for the Study of Journalism, του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης

2019

Digital News Report του Reuters Institute for the Study of Journalism, του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης

2018

Digital News Report του Reuters Institute for the Study of Journalism, του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης

2017

Digital News Report του Reuters Institute for the Study of Journalism, του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης

Ευρισκόμενο σταθερά στις πρώτες θέσεις των αναζητήσεων στη Google για θέματα επικαιρότητας και όχι μόνο, το Newsbomb.gr κατάφερε να είναι πρώτο στα μεγάλα γεγονότα που συγκλόνισαν την Ελλάδα και τον κόσμο: Σεισμοί, πλημμύρες, φωτιές, φυσικές καταστροφές, αστυνομικό ρεπορτάζ, τρομοκρατικές ενέργειες, εκλογές, πανελλήνιες εξετάσεις και άλλα.

Πρώτο στην περίοδο του κορονοϊού και της καραντίνας

Ενδεικτικά, στη δύσκολη περίοδο του κορονοϊού και της καραντίνας το Newsbomb.gr έσπασε κάθε ρεκόρ ακολουθώντας σταθερά ανοδική πορεία, καθόλη την περίοδο Μαρτίου – Απριλίου, με τους αναγνώστες να το τιμούν σταθερά με την εμπιστοσύνη τους.

-5.jpg
Στοιχεία ΕΝΕΔ

Φυσικά κάτι τέτοιο δεν αποτελεί εξαίρεση αλλά κανόνα και συνέχεια των ρεκόρ των προηγούμενων ετών.

2019

Στοιχεία ΕΝΕΔ

2018

Στοιχεία ΕΝΕΔ

Πρώτο και στις τελευταίες Εθνικές Εκλογές…

Θυμίζουμε επίσης, ότι 1.287.378 μοναδικοί επισκέπτες εμπιστεύθηκαν την Κυριακή 07/07/2019 το κορυφαίο ενημερωτικό site στην Ελλάδα για να ενημερωθούν για τα αποτελέσματα των Εθνικών Εκλογών.

Πρώτο και στις Ευρωεκλογές του 2019…

Ρεκόρ επισκεψιμότητας κατέγραψε, όμως, και στις 26/5/2019 ημέρα των αποτελεσμάτων των κρίσιμων Ευρωεκλογών και Αυτοδιοικητικών Εκλογών 2019, με 1.677.828 μοναδικούς επισκέπτες να το εμπιστεύονται προκειμένου να ενημερωθούν για τις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις.

Συνώνυμο των Ειδήσεων στην Google

Έγκαιρα και πάνω από όλα έγκυρα, με συνεχείς ανταποκρίσεις και δημοσιογραφικές αποστολές, δίνοντας πρώτο από όλους τις πληροφορίες για ότι συμβαίνει την ώρα που συμβαίνει με απευθείας μεταδόσεις, LIVE συνδέσεις και πλούσιο φωτογραφικό υλικό, κατάφερε να γίνει συνώνυμο των «Ειδήσεων».

mati case study
elections case study

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους αναγνώστες του, το Newsbomb.gr συνεχίζει τη δημοσιογραφική δουλειά, ανεξάρτητα και αντικειμενικά.

«Σπάει» όχι μόνο τα δικά του ρεκόρ, αλλά όλα τα ρεκόρ του ελληνικού ίντερνετ!

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Καταγράφουμε την επικαιρότητα με όρους δημοσιογραφίας, με άποψη και ελευθεροτυπία, χωρίς αγκυλώσεις και εμμονές. Συνεχίζουμε πάνω στο μοτίβο ότι η δημοσιογραφία έχει τη σπάνια ικανότητα να λειτουργεί ως επόπτης αυτών που με την εξουσία και τη θέση τους ασκούν τη μεγαλύτερη επιρροή στους πολίτες. Ως δημοσιογράφοι, έχουμε την υποχρέωση να προστατεύσουμε αυτή την ελευθερία της εποπτείας χωρίς να την ευτελίζουμε κάνοντας κατάχρηση.

Παράλληλα συνεχίζουμε την παρουσίαση των θεμάτων στις πραγματικές τους διαστάσεις, χωρίς την παράλειψη σημαντικών στοιχείων που αναμφίβολα αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο στην αξιοπιστία του επαγγέλματος.

Διαβάστε επίσης:

Ευχές και χρόνια πολλά στο Newsbomb.gr από τον Πρωθυπουργό, τους αρχηγούς των κομμάτων και υπουργούς

Ακολουθήστε το Newsbomb.gr στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

Ακολουθήστε μας στο Instagram