MEDIA

Μαρία Αναστασοπούλου: Γιατί απουσίαζε από την εκπομπή – Η αποκάλυψη Κικίλια

Μαρία Αναστασοπούλου: Γιατί απουσίαζε από την εκπομπή – Η αποκάλυψη Κικίλια

Απουσίαζε από την εκπομπή «Σήμερα» του ΣΚΑΪ η δημοσιογράφος, Μαρία Αναστασοπούλου .

Το πρωί της Παρασκευής, ο Δημήτρης Οικονόμου άνοιξε για δεύτερη ημέρα μόνος του την εκπομπή. Αυτή τη φορά, όμως, είπε λίγα παραπάνω για την απουσία της Μαρίας Αναστασοπούλου.

Ειδικότερα, ο Δημήτρης Οικονόμου είπε στην έναρξη: «Μοναξιές όπως βλέπετε. Η Μαρία θα λείπει σήμερα, έχει μια υποχρέωση που δεν μπορούσε να αναβάλει. Επομένως, θα την περάσουμε οι δυο μας, εσείς κι εγώ δηλαδή».

Χαριτολογώντας επίσης ανάφερε: «Όπως καταλάβατε, δεν τέλειωσε η δουλειά η χτεσινή, θα πάρει και τη δεύτερη μέρα για να ολοκληρώσει, όπως κάνουν όλες οι γυναίκες… αργούν να ολοκληρώσουν. Καλό και κακό αυτό, όπως το πάρει κανείς. Δεν είναι σαν εμάς που τρέχουμε και λαχανιάζουμε κιόλας».

Κι ενώ ο Δημήτρης Οικονόμου απέφυγε και τις δύο μέρες να γίνει πιο συγκεκριμένος για την απουσία της συμπαρουσιάστριάς του. Ήρθε ο υπουργός Υγείας να... μαρτυρήσει αυτό που συμβαίνει με την δημοσιογράφο.

«Περαστικά και να είναι όλα καλά στην κ. Μαρία Αναστασοπούλου. Ούτε χρόνια πολλά δεν της είπα που έμαθα ότι είναι σήμερα τα γενέθλιά της. Να είναι όλα καλά. Νομίζω είναι αρνητικό το τεστ της», είπε ο Βασίλης Κικίλιας.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Πολεμικό Ναυτικό: «Βασανιστήρια» σε τουρκικά υποβρύχια - Εφιάλτης για τα πληρώματα