MEDIA

Μεγακλής Βιντιάδης: «Η Ελένη θα επανέλθει. Όχι βέβαια έτσι όπως ήταν» (vid)

Μεγακλής Βιντιάδης: «Η Ελένη θα επανέλθει. Όχι βέβαια έτσι όπως ήταν» (vid)

Σίγουρος για την επιστροφή της παρουσιάστριας είναι ο Μεγακλής Βιντιάδης

Μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και αναφέρθηκε τόσο στην Ελένη Μενεγάκη, όσο και στις Άγριες Μέλισσες, αλλά και στα ριάλιτι.

«Ζω εκτός Αθηνών 25 χρόνια και ζω πολύ ήρεμα, περισσότερο από ότι ήθελα. Είχα κουραστεί γιατί έβλεπα ότι η τηλεόραση δεν θα πήγαινε πολύ καλά, όπως και απεδείχθη. Χρειάζεται η Ελένη Μενεγάκη. Γιατί να μην χρειάζεται; Η Ελένη θα επανέλθει. Όχι βέβαια έτσι όπως ήταν, υποθέτω εγώ» είπε για την παρουσιάστρια και συνέχισε αναφορικά με την τηλεόραση: «Η τηλεόραση έχει ελάχιστα πράγματα, τα οποία αξίζουν πλέον. Υπάρχουν σίριαλ όπως είναι οι Άγριες Μέλισσες, αλλά δεν είναι 15-20 σειρές σε τόσα κανάλια που εκπέμπουν τώρα στη χώρα μας. Τα ριάλιτι στο εξωτερικό ποτέ δεν είχαν σταματήσει. Εδώ υπάρχει μια τάση να αρχίζουν προγράμματα, να τα σταματάνε και μετά από χρόνια να τα επαναφέρουν. Στην επαναφορά πάνω γίνεται μια όχι καλή ποιότητα.

Όταν πρωτοαρχίσαμε τα ριάλιτι, οι επιλογές γινόντουσαν σωστές. Δεν υπήρχε το άγχος “γδύσου κυρία μου, δείξε λίγο κορμί” για να δημιουργήσουμε μια αισθησιακή σκηνή ή “άφησε να εννοηθεί ότι κάτι θα προκύψει”. Υπάρχει εμφανέστατα μια καθοδήγηση, πιστεύοντας ότι αυτό δημιουργεί μεγαλύτερη θεαματικότητα».

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr

Διαβάστε επίσης:

Ερντογάν: Σχεδιάζει χτύπημα κατά της Ελλάδας; Πανέτοιμες οι Ένοπλες Δυνάμεις - «Ξυπνούν» οι σύμμαχοι