MEDIA

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Έχω ακούσει τα πιο τρελά για τον χωρισμό μου»

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου: «Έχω ακούσει τα πιο τρελά για τον χωρισμό μου»

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου παραχώρησε συνέντευξη στην πρωινή εκπομπή του OPEN «Ευτυχείτε» και μίλησε για όλους και για όλα.

Η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, η οποία έγινε γνωστή μέσα από το ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, μίλησε για τον χωρισμό της αλλά και για το μέλλον της στην τηλεόραση.

«Έχω αρχίσει να βρίσκω τα πατήματά μου μετά τον χωρισμό. Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Έχω ακούσει τα πιο τρελά για τον χωρισμό μου που δεν θα τα έκανα ποτέ στη ζωή μου, μέχρι ότι ο γάμος μου ήταν συμβόλαιο. Δεν μου αρέσει να πουλάω τη ζωή μου. Τις πρώτες μέρες είχε γίνει χαμός με τα τηλέφωνα. Αλλά το φανταζόμασταν. Είχαμε χωρίσει ήδη έναν μήνα πριν το ανακοινώσουμε», είπε μεταξύ άλλων για τον γάμο της με τον πλαστικό χειρουργό Αριστομένη Γιαννόπουλο.

«Θέλω να φτιάξω τη ζωή μου, θέλω την επόμενη 5ετία να κάνω παιδιά», συνέχισε.

Τι είπε όμως για τα τηλεοπτικά της σχέδια;

«Μου έχει γίνει πρόταση για το Survivor αλλά είναι πολύ κόντρα σε μένα. Μια ακραία πρόταση που ακούγεται και δεν ισχύει είναι ότι θα είμαι η Bachelorette. Δεν θα έβλεπα τον εαυτό μου σε κάτι τέτοιο ούτε με κυάλια», είπε χαρακτηριστικά.


Σε αυτό το σημείο να θυμίσουμε πως πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει για το ενδεχόμενο μιας επανασύνδεσης με τον Αριστομένη Γιαννόπουλο και είχε δηλώσει:
«Αυτή τη στιγμή είναι όλα στον αέρα. Ο χρόνος θα δείξει, αλλά έχουμε πει ότι είναι ένα διάλειμμα. Δεν έχουμε συζητήσει καθόλου για διαζύγιο. Δεν μπορούμε να την ξεστομίσουμε αυτήν τη λέξη. Δεν υπάρχει σαν σκέψη στο μυαλό μας. Το διάλειμμα σημαίνει ένα κενό, ένα break, είναι σαν να πατάς pause. Τώρα αυτό μπορεί να σε οδηγήσει σε επανασύνδεση ή σε κάτι άλλο».

Δείτε το απόσπασμα από το Ευτυχείτε εδώ: