MEDIA

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «”Λιώνω” βλέποντας τη γυναίκα και το μωρό μου»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: «”Λιώνω” βλέποντας τη γυναίκα και το μωρό μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το πρωινό» στον ΑΝΤ1 ήταν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και μίλησε για όλους και για όλα.

Ο δημοφιλής ηθοποιός, όπως ήταν φυσικό, αναφέρθηκε και στη σύζυγό του, Λένα Δροσάκη αλλά και στο παιδί τους, το οποίο έχει ολοκληρώσει την ευτυχία τους!

«Έχουμε μπει σε πρόγραμμα. Πας με τα προγράμματά του, με τις ανάγκες του, υπάρχουν μέρες που είναι πιο δύσκολες αλλά είμαστε εκεί και πορευόμαστε.

Ασχολούμαι πολύ ειδικά το τελευταίο διάστημα που αποφάσισα – και λόγω των καταστάσεων – να μην είμαι στο “Μινόρε της Αυγής” που θα γινόταν στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά. Αποχώρησα για κάποιους λόγους με τη συγκεκριμένη παραγωγή. Τα εν οίκω μη εν δήμω. Δεν είχα έτσι πρόβες που αυτό σημαίνει πολλές ώρες μακρυά από την οικογένειά μου», είπε και συνέχισε:

«Ήταν λες και είχα κάνει μαθήματα στο να αλλάζω πάνες. Μπήκα αποφασισμένος. Νιώθω ευγνώμων για όλο αυτό που έφερε η γυναίκα μου στη ζωή μου. Έλιωσα ακόμα περισσότερα βλέποντας τη γυναίκα και το μωρό μου, κλαίω πιο εύκολα, έχω ακόμα πιο δυνατά συναισθήματα».

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης όταν αναφέρθηκε στο έργο της Άννας Φόνσου και του ιδρύματος «Το σπίτι του ηθοποιού» αλλά και στις δυσκολίες του επαγγέλματος του, βούρκωσε στον «αέρα» της εκπομπής.


«Οι καλλιτέχνες είναι όμηροι αυτή τη στιγμή, βάλλονται παγκοσμίως και θεωρώ χρέος μου σε αυτή τη φάση που βρίσκομαι να βοηθήσω», είπε συγκινημένος και συνέχισε λέγοντας:
«Είπαμε έχω γίνει ακόμα πιο ευαίσθητος… Οι θεατρίνοι είναι οικογένεια, πρέπει να μείνουν μια οικογένεια. Χρειάζεται να δίνουμε τη σκυτάλη ο ένας στον άλλον. Κάποιοι άνθρωποι ήταν εδώ, ενδεχομένως σε αυτά τα στούντιο και δημιουργούσαν και αύριο μεθαύριο μπορεί να βρισκόμαστε κι εμείς στη θέση τους».

Δείτε εδώ τα σχετικά αποσπάσματα: