MEDIA

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα Spoiler: Όλα όσα θα γίνουν στο αυριανό επεισόδιο

Μην αρχίζεις τη μουρμούρα Spoiler: Όλα όσα θα γίνουν στο αυριανό επεισόδιο

Την Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου έρχεται το Χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της αγαπημένης, κωμικής σειράς «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα».

Σε ρόλους guest θα απολαύσουμε την Ευαγγελία Μουμούρη, την Ιωάννα Ζιάνη, τον Τάσο Χαλκιά, την Μαρία Καβογιάννη και την Σμαράγδα Καρύδη που θα έρθουν με σκοπό να αναστατώσουν, Χριστουγεννιάτικα, τις ζωές των ηρώων μας… Συγκεκριμένα, λίγο πριν τα Χριστούγεννα, η αριστοκράτισσα μαμά του Άγγελου, η Μαριάντζελα (Ευαγγελία Μουμούρη) και η παραδοσιακή μητέρα της Βέλης, η Νανά (Ιωάννα Ζιάνη) γνωρίζονται επισήμως και γίνονται κατευθείαν κολλητές. Ο Άγγελος και η Βέλη απορούν… Μέχρι που τις χωρίζει… ένα φόρεμα, το φόρεμα που θα φορέσουν στο γάμο των παιδιών τους. Εκεί αρχίζουν τα δύσκολα…

Η Ξένια και ο Μπάμπης θέλουν να κάνουν Χριστούγεννα με την Σοφία. Οι τρεις τους. Χωρίς να τους «ενοχλήσει» κανείς! Μόνο που λογαριάζουν χωρίς τους… ξενοδόχους Αλίκη (Μαρία Καβογιάννη) και Γιάννη (Τάσος Χαλκιάς), οι οποίοι αποφασίζουν να μην είναι μόνοι τους τα Χριστούγεννα και να τα περάσουν στο σπίτι της Ξένιας και του Μπάμπη…Και ενώ Μηνάς και Βούλα ετοιμάζονται για πολύ ήσυχα Χριστούγεννα, η εμφάνιση της Νανάς (Σμαράγδα Καρύδη) θα τα αλλάξει όλα…Λίγες μέρες πριν τα Χριστούγεννα, μια χριστουγεννιάτικη μελαγχολία πιάνει τη Μένη, η οποία μάλιστα απειλεί να αυτοκτονήσει όταν μαθαίνει πως ο πρώην της παντρεύεται άλλη.

Ο Ηλίας και η Καίτη αναλαμβάνουν να την κάνουν να πιστέψει και πάλι στην αγάπη δείχνοντάς της πόσο αγαπημένοι είναι, αν και χωρισμένοι!