MEDIA

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Τα μεγάλα μυστικά αποκαλύπτονται

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Τα μεγάλα μυστικά αποκαλύπτονται

Άγριες Μέλισσες: Το ένα σοκ μετά το άλλο για τους χαρακτήρες της επιτυχημένες σειράς, σύμφωνα με όσα αποκαλύπτονται στα τελευταία Spoiler.

Τα επεισόδια της ερχόμενης εβδομάδας στις Άγριες Μέλισσες καθηλώνουν. Οι αποκαλύψεις διαδέχονται η μια την άλλη και προκαλούν… σεισμό στο Διαφάνι και μεγάλη αναταραχή στους κατοίκους του.

Τα μεγάλα μυστικά των ηρώων της σειράς θα αρχίζουν να αποκαλύπτονται και θα προκαλέσουν αλυσιδωτές αντιδράσεις. Σύμφωνα με τα Spoilers που κυκλοφορούν κανένας δεν θα μείνει ανεπηρέαστος από τις συνταρακτικές αποκαλύψεις.

Στο σπίτι των Σεβαστών θα σκάσουν οι μεγαλύτερες… βόμβες, με αποτέλεσμα να συμβούν αρκετά ανατρεπτικά γεγονότα. Βέβαια, κι οι υπόλοιποι χαρακτήρες στις Άγριες Μέλισσες δεν θα περάσουν… εύκολα αφού κι αυτοί θα επηρεαστούν από όσα θα γίνουν γνωστά με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.

Το πιο ένοχο μυστικό, μέχρι τώρα, στις Άγριες Μέλισσες βέβαια είναι αυτό της Ασημίνας και του Νικηφόρου, που αφορούν στην πραγματική σχέση της Δρόσως με τον μικρό Σέργιο.

Την ίδια στιγμή, θα γίνουν μεγάλες αποκαλύψεις και για τον Βόσκαρη που έχει προκαλέσει μεγάλα προβλήματα στη Λενιώ αλλά και σε άλλους ήρωες της σειράς.

Το δεδομένο είναι πως στις Άγριες Μέλισσες το μέλλον προδιαγράφεται συναρπαστικό για τους τηλεθεατές που από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν να παρακολουθούν επεισόδια γεμάτα ανατροπές και ίντριγκα…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.