MEDIA

Survivor - spoiler: Ίντριγκες στους «μπλε» - Ατάκα - «φωτιά» για Μαριπόζα

Survivor - spoiler: Ίντριγκες στους «μπλε» - Ατάκα - «φωτιά» για Μαριπόζα

Survivor: Η φαινομενική γαλήνη στην παραλία των «μπλε» έχει αρχίσει και... διαλύεται παρά τις νίκες και τα έπαθλα, τουλάχιστον αυτό αποκαλύπτει το τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής (31/01).

Μπορεί να το «παίζουν» αγαπημένοι και ενωμένοι στα Συμβούλια του νησιού, ωστόσο τα πηγαδάκια και οι ψίθυροι έχουν αρχίσει και στους «μπλε». Όπως βλέπουμε στο τρέιλερ για το επεισόδιο της Κυριακής, η Έλενα Κρεμλίδου γνωστή ως Μαριπόζα φαίνεται να είναι απομονωμένη.

Μιλά στην κάμερα και λέει πως στην παραλία τους έχουν αρχίσει να γίνονται ομαδούλες, με τα πλάνα να δείχνουν την Ελευθερία Ελευθερίου με την Βαλέρια Χοψoνίδου και τον Αλέξη Παππά.

Η Μαριλένα μάλιστα ακούγεται να λέει, αναφερόμενη στην Μαριπόζα, ότι αν και της έχει πει πολλές φορές να έρθει στην παρέα εκείνη δεν ακούει, «δεν είμαι η μαμά της να την πάρω από το χεράκι», λέει.

Στο επεισόδιο της Κυριακής θα δούμε τις δύο ομάδες να μάχονται με πάθος για το έπαθλο φαγητού και τη Σοφία από την «κόκκινη» ομάδα να καταρρέει στον στίβο μάχης, με τους συμπαίκτες της να βρίσκονται σε σοκ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι την Κυριακή θα δούμε και δύο νέους να παίκτες να «εισβάλλουν» στις ομάδες.

Δείτε το τρέιλερ:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ανοιχτό το ενδεχόμενο και για νέα μέτρα την επόμενη εβδομάδα