MEDIA

Masterchef 5: «Μάχη» για μια ποδιά – Η αλλαγή που ανακοίνωσε το Star

Masterchef 5: «Μάχη» για μια ποδιά – Η αλλαγή που ανακοίνωσε το Star
Instagram

Masterchef 5: Οι επίδοξοι κορυφαίοι μάγειρες συνεχίζουν να τα δίνουν όλα για μια θέση στον διαγωνισμό του Star.

Το Masterchef επέστρεψε στις οθόνες μας την τελευταία εβδομάδα και ήδη έχει αρχίσει να «τραβάει» το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού. Το ριάλιτι μαγειρικής που προβάλλεται από το Star ετοιμάζεται και πάλι να συγκεντρώσει υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, κάτι που έχει ήδη αρχίσει να γίνεται από τα πρώτα επεισόδια στα οποία οι διαγωνιζόμενοι «μάχονται» για την εξασφάλιση της λευκής ποδιάς που θα τους βάλει στον διαγωνισμό.

Η «μάχη», λοιπόν, για μια θέση στο σπίτι του Masterchef θα συνεχιστεί και στο επεισόδιο της Δευτέρας (01.02). Όπως συμβαίνει από την αρχή της φετινής σεζόν του διαγωνισμού μαγειρικής, οι επίδοξοι σεφ θα αναμετρηθούν ξανά σε τετράδες και θα προσπαθήσουν να πείσουν τους τρεις κριτές πως αξίζουν να βρίσκονται στην τελική φάση.

Εξυπακούεται πως για ακόμα μια φορά δεν θα λείψουν τα λάθη, οι αστοχίες και τα παράδοξα που θα αποτελέσουν το… αλατοπίπερο των «προκριματικών» του Masterchef μέχρι να σχηματιστεί η τελική ομάδα των παικτών που θα μπει στο σπίτι και θα διεκδικήσει το… τρόπαιο του κορυφαίου Έλληνα σεφ της σεζόν και το χρηματικό έπαθλο των 50.000 ευρώ.

Εν τω μεταξύ, το Masterchef επέστρεψε το προηγούμενο Σάββατο (23.01), και τις πρώτες οντισιόν τις παρακολουθήσαμε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη με ώρα έναρξης τις 21:00. Όπως ανακοινώθηκε από την εκπομπή «Φωλιά των Κου-Κου» στο Star, οι ημέρες προβολής του μαγειρικού διαγωνισμού αλλάζουν!

Έτσι, το Masterchef αυτή την εβδομάδα θα προβληθεί Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη αλλά και Παρασκευή, πάντα στις 21:00, χωρίς να είναι ξεκάθαρο αν η αλλαγή αυτή θα ισχύει και τις επόμενες εβδομάδες ή μόνο για την τρέχουσα.

Σε κάθε περίπτωση, θα παρακολουθήσουμε και πάλι τους επίδοξους μάγειρες να προσπαθούν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των τριών κριτών του Masterchef, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου…

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Στενεύει ο κλοιός στην Αττική με 265 νέες μολύνσεις - Ο χάρτης της διασποράς