MEDIA

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (10.02) το έπαθλο και ποιος αποχωρεί

Survivor Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (10.02) το έπαθλο και ποιος αποχωρεί
Instagram/Survivor Greece

Survivor Spoiler: «Γεμάτο» επεισόδιο στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ με έπαθλο επικοινωνίας και αποχώρηση από το παιχνίδι.

Ένταση και ίντριγκες έχουν έρθει στο προσκήνιο στο Survivor, με τις δυο ομάδες να είναι πλέον σε ανοικτή κόντρα. Σε αυτό συνέβαλαν και δυο περιστατικά στο τελευταίο επεισόδιο, τα οποία «άναψαν» τα πάθη και είχαν να κάνουν με την κίνηση της Άννας Μαρίας Βέλλη και τη χειρονομία του Τριαντάφυλλου.

Στο επεισόδιο της Τετάρτης (10.02) αναμένεται να ανέβει ακόμα περισσότερο το θερμόμετρο. Το αγώνισμα που έρχεται, με έπαθλο την επικοινωνία, αναμένεται να αυξήσει και πάλι τις κόντρες και τις διαμάχες, ενώ θα ακολουθήσει και το Συμβούλιο του Νησιού όπου θα υπάρξει αποχώρηση ενός εκ των τριών υποψηφίων που έχουν αναδειχθεί μετά τις ψηφοφορίες των μπλε που έχασαν σε δυο συνεχόμενα αγωνίσματα ασυλίας από τους κόκκινους.

Στο αγώνισμα επικοινωνίας αναμένεται να γίνει μεγάλη μάχη, με τις δυο ομάδες να έχουν παθιαστεί για κάθε νίκη πλέον στο Survivor. Οι «κόκκινοι» έχουν την ψυχολογία στα ύψη μετά τις νίκες στα αγωνίσματα ασυλίας, ενώ στο τελευταίο έφαγαν κιόλας καθώς υπήρχε έξτρα έπαθλο, όμως, οι «μπλε» έχουν πεισμώσει και θέλουν να επιστρέψουν στις νίκες. Τα spoilers που κυκλοφορούν ήδη έχουν δείξει ποιος θα είναι ο νικητής.

Η χαρά των «μπλε», βέβαια, δεν θα κρατήσει για πολύ αφού από τη δική τους ομάδα θα αποχωρήσει ο επόμενος παίκτης στο επεισόδιο της Τετάρτης (10.02). Μετά από τα δυο Συμβούλια του Νησιού, όπου οι παίκτες ψήφισαν και ο Αλέξης Παππάς υπέδειξε έναν ακόμα, υποψήφιοι για αποχώρηση είναι η Ελευθερία Ελευθερίου, ο Κρις Σταμούλης και ο Δημήτρης Μακρόπουλος.

Τα spoilers για την αποχώρηση έχουν ήδη δείξει ποιος είναι αυτός που χαιρετά τον Άγιο Δομίνικο και επιστρέφει στην Ελλάδα…

Σε κάθε περίπτωση, το Survivor αναμένεται να έχει αρκετές συγκινήσεις και ανατροπές όσο προχωρούν τα επεισόδια και οι δυο ομάδες περνάνε τη διαδικασία των αγωνισμάτων αλλά και των στερήσεων.

Ήδη η ένταση «βγαίνει» κάθε φορά που οι παίκτες των δυο ομάδων μιλούν ο ένας στον άλλον κι η συνέχεια αναμένεται… επεισοδιακή.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Μητσοτάκης: Γι' αυτό αποφασίσαμε ολικό lockdown - Το Πάσχα τα πράγματα θα είναι διαφορετικά