MEDIA

Survivor: Σάλος με την άσεμνη χειρονομία του Τριαντάφυλλου και το unfair της Άννας Μαρίας Βέλλη

Survivor: Σάλος με την άσεμνη χειρονομία του Τριαντάφυλλου και το unfair της Άννας Μαρίας Βέλλη

Survivor: Στα… κάγκελα είναι οι δυο ομάδες στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, με δυο κινήσεις που έγιναν από τους παίκτες να έχουν ανεβάσει το θερμόμετρο στα ύψη.

Το Survivor έχει τραβήξει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών όχι μόνο για την ανταγωνιστικότητα που βγάζουν πια οι δυο ομάδες στα αθλήματα, αλλά και για τις ίντριγκες και τις κόντρες μεταξύ των παικτών.

Στο επεισόδιο της Τρίτης (09.02) το «θερμόμετρο» ανέβηκε και πάλι στα ύψη, με τους «κόκκινους» να συνεχίζουν το σερί και να καταφέρουν να πάρουν ακόμα μια νίκη που τους χάρισε και τη δεύτερη ασυλία.

Αυτό, όμως, που τράβηξε τα βλέμματα ήταν η συμπεριφορά κάποιων παικτών την ώρα που η ένταση είχε φτάσει στο… απροχώρητο στο τελευταίο επεισόδιο του Survivor.

Μεγάλη συζήτηση έγινε για την κίνηση που έκανε η Άννα Μαρία Βέλλη, να κρύψει τα μπαλάκια της «κόκκινης» ομάδας έτσι ώστε να δυσκολέψει τον αντίπαλο και να χάσει τον πόντο. Το γεγονός σχολιάστηκε και από τηλεοπτικές εκπομπές αλλά κυρίως από τους τηλεθεατές στο Twitter.

Την ίδια στιγμή, η απάντηση από πλευράς των υποστηρικτών των «μπλε» ήρθε άμεσα και αφορούσε στη χειρονομία που έκανε ο Τριαντάφυλλος μετά τη νίκη των «κόκκινων». Ο γνωστός τραγουδιστής φαίνεται πως έκανε μια πολύ άσεμνη κίνηση προς τους αντιπάλους του, γεγονός που καυτηριάστηκε έντονα από όλους…

Η άσεμνη χειρονομία του ΤριαντάφυλλουΣΚΑΪ TV

Σε κάθε περίπτωση, η κόντρα των δυο ομάδων στο Survivor έχει φτάσει στα άκρα και στα επόμενα επεισόδια αναμένεται να δούμε κι άλλες… ομορφιές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Η Αθήνα θα σιγήσει! Όλα όσα αλλάζουν μέχρι 28/02 – Τι κλείνει και τι μένει ανοιχτό