MEDIA

Survivor: «Καρφιά» από τη Σαλαγκούδη - «Χρησιμοποίησε τον πατέρα μου και την ιδιότητά του» (vid)

Survivor: «Καρφιά» από τη Σαλαγκούδη - «Χρησιμοποίησε τον πατέρα μου και την ιδιότητά του» (vid)

Survivor: Ποιον κατηγόρησε η Ανθή Σαλαγκούδη 

Το χθεσινό (17/2) επεισόδιο του Survivor ήταν γεμάτο ανατροπές. Μετά από ένα συγκλονιστικό αγώνα (10-9), οι Κόκκινοι κατάφεραν και κέρδισαν τον πρώτο τους αγώνισμα με έπαθλο την επικοινωνία, ενώ στο τέλος της βραδιάς, ο Περικλής Κονδυλάτος ήταν εκείνος που αποχώρησε.

Νωρίτερα, είχε μια κουβέντα μαζί με την Ανθή Σαλαγκούδη στην παραλία, σχολιάζοντας το γεγονός που οι δυο τους είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

«Εγώ είμαι κάθε φορά προτεινόμενη οπότε δεν υπήρχε κάποια ανατροπή στο χθεσινό συμβούλιο σε ότι αφορά εμένα», είπε χαρακτηριστικά η Ανθή Σαλαγκούδη και πρόσθεσε: «Αγωνιστικά είμαι αδύναμη, που το χρησιμοποιούν όλοι. Άλλοι σαν λόγο και άλλοι σαν πρόσχημα».



Μάλιστα, στη συνέχεια η Ανθή τόνισε στην κάμερα: «Δεν με πειράζει να κατηγορηθώ για συναισθηματισμό. Ας είμαι συναισθηματική, αλλά δεν μπορώ να μου το λέει αυτό ο Περικλής. Γιατί όταν είχε βγει με επτά ψήφους υποψήφιος, τον παρηγορούσα εγώ και ήταν απίστευτα συναισθηματικός και έξαλλος με τους συμπαίκτες».

Ωστόσο, αυτό που έκανε περισσότερη εντύπωση ήταν τα καρφιά που έριξε η Ανθή Σαλαγκούδη για τον Τριαντάφυλλο: «Μου έχουν μεταφερθεί κάποια λόγια του Τριαντάφυλλου, εδώ και καιρό, απλά επειδή δεν τον έχω ακούσει τον ίδιο να τα λέει, δεν ήθελα να το πω μέχρι τώρα. Είναι σχετικά με τον πατέρα μου. Χρησιμοποίησε τον πατέρα μου και την ιδιότητα του, λέγοντας ότι εξαιτίας του μένω στο παιχνίδι. Δεν ξέρω τι άλλο υποννόησε διάφορα. Μου είπαν και ότι αυτός είναι ο λόγος που βρίσκομαι εγώ στο παιχνίδι».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Σεισμός ΤΩΡΑ κοντά στη Θήβα - Αισθητός στην Αθήνα (pics)