MEDIA

Masterchef: Η ομαδική πυροδοτεί νέες εντάσεις – «Βαριά» λόγια μεταξύ των παικτών

Masterchef: Η ομαδική πυροδοτεί νέες εντάσεις – «Βαριά» λόγια μεταξύ των παικτών
Instagram/masterchefgr

Masterchef: Νέος κύκλος έντασης στο ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Μια ακόμα ομαδική δοκιμασία του Masterchef έρχεται στις οθόνες μας την Τετάρτη (24.02). Κόκκινοι και μπλε θα τεθούν αντιμέτωποι, με τους μπλε να έχουν ένα προβάδισμα καθώς θα αποκομίσουν το πλεονέκτημα που κέρδισε στην τελευταία δοκιμασία ο Αλέξανδρος και τους κόκκινους να έχουν αρκετή ένταση μετά την τελευταία αποχώρηση στην οποία σώθηκε στο… παρά πέντε ο αρχηγός τους, Ιωάννης.

Ο τελευταίος αποτελεί κι έναν από τους παίκτες που βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων μέσα στο σπίτι. Τόσο λόγω των όσων λέει και του χαρακτήρα του, όσο και γιατί φαίνεται να είναι σε ανοικτή κόντρα με τον Στέφανο από τη μπλε ομάδα για τα… μάτια της συμπαίκτριάς τους, Μαρίας!

Όσα έγιναν στα τελευταία επεισόδια του Masterchef φαίνεται πως δεν έχουν ξεχαστεί από τους παίκτες και στο σπίτι θα υπάρξει νέα ένταση. Δεν θα λείψουν τα βαριά λόγια και η απειλή σύρραξης, αφού φαίνεται να επικρατεί μεγάλος αναβρασμός!

Στη δοκιμασία αποχώρησης που προηγήθηκε πάντως, ο Στέφανος πήρε μια άτυπη ρεβάνς από τον Ιωάννη σε όσα έχουμε δει ως τώρα να διαδραματίζονται στο Masterchef.

Η άτυχη της ημέρας ήταν η Μαρία Φίλογλου, που είδε την πορεία της στο Masterchef να τερματίζεται σε αυτή τη δοκιμασία. Παρότι δεν ήταν υποψήφια προς αποχώρηση, η χρήση της κάρτας ασυλίας για να σωθεί η Βίλλη, από τον Νίκο, την κατέβασε από τον εξώστη για να μαγειρέψει για την παραμονή της, ωστόσο, δεν τα κατάφερε.

Το σίγουρο είναι πως και σε αυτό το επεισόδιο του Masterchef δεν θα λείψουν οι ανατροπές και οι εντάσεις, αφού για κάτι τέτοιο ήδη μας έχει προϊδεάσει το trailer των όσων θα δούμε την Τετάρτη (24.02).

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στο Αιγάλεω: Δύο νεκροί σε φρικτό τροχαίο - Γνωστός YouTuber ο ένας νεαρός