MEDIA

MasterChef Spoiler (26/2): Μπλε ή κόκκινη ομάδα; Ποιοι κερδίζουν την δεύτερη ομαδική δοκιμασία;

MasterChef Spoiler (26/2): Μπλε ή κόκκινη ομάδα; Ποιοι κερδίζουν την δεύτερη ομαδική δοκιμασία;
Facebook

MasterChef Spoiler: Οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef 5 στο επεισόδιο της Παρασκευής (26/02), μαθαίνουν τα αποτελέσματα της δεύτερης ομαδικής δοκιμασίας.

Τα πάνω κάτω έφερε η αλλαγή αρχηγίας στην κόκκινη ομάδα στο MasterChef με τον Ιωάννη να δηλώνει cool με την αλλαγή αρχηγού και την ανάθεση των καθηκόντων του στον Πάνο, όπως όλα έδειξαν όμως οι καυστικές ατάκες του δεν είχαν τέλος.

«Μπλε» και «Κόκκινοι» φόρεσαν και πάλι τις ποδιές τους και μπήκαν στην κουζίνα του MasterChef 5 για να πάρουν μέρος σε μία ακόμα ομαδική δοκιμασία.

Εκεί τους περίμεναν οι τρεις κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, οι οποίοι τους ανακοίνωσαν πως αυτή τη φορά θα μαγειρέψουν για καλό σκοπό.

Λίγο πριν μπουν πίσω από τους πάγκους τους υποδέχτηκαν έναν ξεχωριστό καλεσμένο τον κ. Γρηγόρη Λέων, πρόεδρο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, ο οποίος τους είπε πως πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι πρόκειται για μια ιδιαίτερη δοκιμασία που σημασία πάνω από όλα έχει η αγάπη για τον συνάνθρωπο μας που έχει ανάγκη.

Μάλιστα, η Μαρία μιλώντας στην κάμερα είπε πως και στο παρελθόν έχει μαγειρέψει εθελοντικά για ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. «Δε με ενδιαφέρει καθόλου αν θα κερδίσουμε ή όχι. Το μόνο που θέλω είναι να ετοιμάσουμε πιάτα όμορφα γεμάτα αγάπη».

Έτσι οι παίκτες ετοίμασαν ένα μενού 5 πιάτων για άπορους, άστεγους και συνανθρώπους μας, που ζουν στο όριο της φτώχιας και της ανέχειας.

Οι κριτές, μαζί με τον κ. Γρηγόρη Λέων, πρόεδρο του Κέντρου Υποδοχής & Αλληλεγγύης του Δήμου Αθηναίων, αξιολόγησαν τα μενού των δύο ομάδων! Ποια ομάδα κατανόησε καλύτερα τις ιδιαίτερες συνθήκες αυτής της δοκιμασίας;

Η φακοσαλάτα των Μπλε κέρδισε τις εντυπώσεις των κριτών με την ιδιαίτερη υφή και τον συνδυασμό των γεύσεών της. Κάθε λεπτομέρεια μπορεί να κάνει τη διαφορά σε αυτήν την ιδέα της Μαργαρίτας!

Προς το τέλος του χρόνου και ενώ το φρικασέ των Κόκκινων ήταν έτοιμο, ο Διονύσης είχε μια ιδέα για να δώσει extra γεύση. Λίγος φρέσκος χυμός και λίγο ξύσμα από lime τονίζουν την οξύτητα σε ένα πιάτο που το λεμόνι δεν είναι ποτέ αρκετό!

Ένα συμβούλιο ανατρέπει ή επιβεβαιώνει όσα υποθέτουν οι δύο ομάδες για τα αποτελέσματα της προηγούμενης δοκιμασίας. Ποια ήταν η άποψη των κριτών για τα δύο μενού που δοκίμασαν και ποια ομάδα κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς;

Οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να χαλαρώσουν, παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη και τον καλεσμένο του κ. Μιράν, τον οποίο «βομβαρδίζουν» με ερωτήσεις, απολαμβάνοντας μια από τις μεγαλύτερες ποικιλίες αλλαντικών.

Την ίδια ώρα στην κουζίνα του MasterChef 5, τα μέλη της χαμένης ομάδας βρίσκονται αντιμέτωπα με τις συνέπειες από τη συντριπτική τους ήττα, καθώς η διαφορά στη βαθμολογία, σε σχέση με τη νικήτρια ομάδα, είναι αρκετά μεγάλη.

Για ποιους χτυπούν οι καμπάνες της Ασυλίας; Τα αποτελέσματα της δεύτερης ομαδικής δοκιμασίας έρχονται σήμερα Παρασκευή στις 21.00.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.