MEDIA

Masterchef Spoiler: Ποιος κερδίζει την κάρτα ασυλίας και ποιος αποχωρεί (videos)

Masterchef Spoiler: Ποιος κερδίζει την κάρτα ασυλίας και ποιος αποχωρεί (videos)
Instagram/masterchefgr

Masterchef Spoiler: Ανατροπές και εκπλήξεις στα αποτελέσματα της δοκιμασίας του ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Μια διαφορετική δοκιμασία περίμενε τους παίκτες του Masterchef στο τελευταίο επεισόδιο. Ο νικητής του mystery box, Αλέξανδρος Συνοδινός, κλήθηκε να χωρίσει τους συμπαίκτες του σε ζευγάρια, έτσι ώστε να διαγωνιστούν σε δυάδες στο τεστ δημιουργικότητας για να διεκδικήσουν την κάρτα ασυλίας. Παράλληλα, τα χειρότερα πιάτα ήταν αυτά που ανέδειξαν τους υποψήφιους προς αποχώρηση από τον μαγειρικό διαγωνισμό.

Την ίδια στιγμή, στο Masterchef υπήρξε αποχώρηση έκπληξη με τον Πάνο Ράπτη να ζητάει να φύγει από το παιχνίδι οικειοθελώς, επικαλούμενος προσωπικούς λόγους. Ο παίκτης του ριάλιτι μαγειρικής, που στο παρελθόν είχε συμμετάσχει ξανά στο Masterchef σε πολύ νεαρή ηλικία, φιλοξενήθηκε το πρωί της Τρίτης (02.03) στην εκπομπή «Φωλιά των Κου Κου» όπου μίλησε για όλα.

Ο Πάνος Ράπτης εξήγησε τον λόγο που δεν ήθελε να συνεχίσει στο Masterchef, αναφέροντας πως ο ίδιος δεν ένιωθε όπως στην αρχή του παιχνιδιού και μέσα του είχαν αλλάξει πολλά πράγματα.

Στη συνέχεια, έδωσε και τις προβλέψεις του για το ποιος μπορεί να φτάσει μέχρι τον τελικό αλλά και το έπαθλο του Masterchef, αναφέροντας πως η Μαργαρίτα, ο Διονύσης και ο Ιωάννης μαζί με τον Νίκο Σκορδάκη είναι οι πιο δυνατοί παίκτες.

Το ενδιαφέρον, πάντως, στο επεισόδιο της Τρίτης (02.03) θα επικεντρωθεί σε δυο σημεία. Στο ποιος θα καταφέρει να πάρει την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας και ποιοι θα είναι αυτοί που θα κληθούν να μαγειρέψουν για την παραμονή τους στο Masterchef.

Με βάση τις κριτικές που είδαμε στο τελευταίο επεισόδιο, οι κριτές δεν θα έχουν δύσκολο έργο για να βρουν τους υποψήφιους προς αποχώρηση, δεν ισχύει όμως το ίδιο και για την κάρτα ασυλίας του Masterchef. Την πιο εντυπωσιακή κριτική, πάντως, την είχε αποσπάσει η Μαργαρίτα.

Όσο για τους παίκτες που θα παλέψουν μαγειρικά για την παραμονή τους στο παιχνίδι, τρία είναι τα ζευγάρια που δεν κατάφεραν να διακριθούν. Ο Ιωάννης με τη Μαρία, ο Αλέξανδρος με την Ηρώ και ο Διονύσης με την Ανούς.

Αυτοί οι έξι επί της ουσίας θα κληθούν να μαγειρέψουν για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στο Masterchef, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως αποχωρεί από το παιχνίδι ένα από τα φαβορί.

Θα πέσει ο κλήρος στον Διονύση ή τον Ιωάννη; Εκτός αν θεωρείται ισχυρό φαβορί και κάποιος από τους άλλους τέσσερις, πράγμα δύσκολο με βάση όσα έχουμε δει ως τώρα στο Masterchef

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κρούσματα σήμερα: Τρομακτική έκρηξη με 1.159 νέα στην Αττική – Ξεπέρασε τα 300 η Θεσσαλονίκη