MEDIA

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Στον τελικό του Big Brother ήμουν σε σοκ (videos)

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: Στον τελικό του Big Brother ήμουν σε σοκ (videos)

Η μεγάλη νικήτρια του «Big Brother», Άννα Μαρία Ψυχαράκη βρέθηκε καλεσμένη στο «The 2night Show» το βράδυ της Τετάρτης (3/3)

Η δικηγόρος που ξεχώρισε μέσα στο παιχνίδι για την εκρηκτική της προσωπικότητα, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την εμπειρία της στο ριάλιτι, για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στη συμβίωση με τους συμπαίκτες της και τους επικούς καυγάδες τους, μέχρι να φτάσει στην πολυπόθητη νίκη.

Για το Big Brother: Έδωσα σε όλους ευκαιρίες στα παιδιά και πολύ χρόνο για να με μάθουν. Μιλάω στο τηλέφωνο με τον Παναγιώτη τη Ράνια, το Χρήστο. το Νίκο. Με το Χρήστο μιλήσαμε στο τηλέφωνο και είπαμε τα παράπονά μας. Όλα μπορούν να συμβούν σε ένα παιχνίδι να ερωτευτούν κάποιοι. Το “κόσμε μου” το ένιωσα και το είπα. Δεν το περίμενα ότι θα ήμουν η νικήτρια του Big Brother. Στον τελικό ήμουν σε σε κατάσταση σοκ.

Είπα θα θυσιαστώ και θα μπω στο Big Brother. Ήθελα να περάσω κάποια μηνύματα. Και τα κατάφερα. Μίλαγα ακατάπαυστα γιατί ήθελα να με ακούει ο κόσμος. Έτσι επικοινωνούσα με τον κόσμο.

Η γνώση είναι δύναμη. Είμαι ένας άνθρωπος που θέλει να μαθαίνει πολλά πράγματα γι΄ αυτό φοίτησα στη σχολή δημοσιογραφίας του Αnt1. Eίμαι δικηγόρος και φωνάζω ότι αγορεύω γι΄αυτό και έχω βγάλει κάλο στις φωνητικές μου χορδές.

Η δικηγορία: Μέχρι τώρα δεν έχω αναλάβει κάποια δύσκολη υπόθεση. Συνήθως διαζύγια αναλαμβάνω. Όταν υπάρχουν παιδιά προσπαθώ να πείσω το ζευγάρι να μη χωρίσει.

Ποιος είναι ο ιδανικός άντρας: Θέλω να κάνω ανοιχτό γάμο. Δεν έχω βρει τον ένα και μοναδικό που ψάχνω. Είμαι αυστηρός άνθρωπος. Δύσκολα ερωτεύομαι. Μόλις τον δω μου κάνει κλικ… “κεραυνοβολίζομαι”. Ο άντρας θέλω να είναι ευαίσθητος και δυνατός χαρακτήρας αλλά πάνω απ΄όλα να έχει καλή καρδιά. Έχω δεχτεί πρόταση γάμου αλλά δεν ήταν το σωστό timing. Ήταν καλό παιδί. Δεν έφταιγε εκείνος. Έφταιγαν οι καταστάσεις..

Θα έκανε κάτι στην τηλεόραση; Δεν έχω σκεφτεί να γίνω παρουσιάστρια αλλά ο κόσμος το σκέφτεται για μένα. Μου στέλνουν μηνύματα αγάπης και με ρωτάνε πότε θα με δούνε στην τηλεόραση.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ξημέρωσε...νέο lockdown: Τα νέα μέτρα – Τι ισχύει για καταστήματα, άθληση και απαγόρευση κυκλοφορίας