MEDIA

Eurovision – «El Diablo»: Το τραγούδι της Κύπρου έγινε θέμα και στο CNN

Eurovision – «El Diablo»: Το τραγούδι της Κύπρου έγινε θέμα και στο CNN

«El Diablo»: Τι απάντησε η Έλενα Τσαγκρινού για το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στη Eurovision

Εκτός συνόρων έχει φτάσει το ενδιαφέρον για το τραγούδι «El Diablo» της Έλενας Τσαγκρινού, η οποία θα εκπροσωπήσει την Κύπρο στο φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Στην Κύπρο έχει προκληθεί σάλος για το τραγούδι, με την Ιερά Σύνοδο της Εκκλησίας της Κύπρου να βγάζει ανακοίνωση, ζητώντας από την κυβέρνηση την ακύρωση του.

Το ζήτημα του τραγουδιού «El Diablo» έφτασε μέχρι και το CNN, με τον κολοσσό των διεθνών ΜΜΕ να φιλοξενεί δήλωση της Έλενας Τσαγκρινού για τις αντιδράσεις που έχουν προκληθεί.

«Το “El Diablo” είναι αλληγορικό τραγούδι, για μια γυναίκα που καταφέρνει να φύγει από μια τοξική σχέση και στέλνει ένα μήνυμα δύναμης. Η μουσική, όμως, μας ενώνει όλους, δεν μας χωρίζει! Εγώ και οι συνεργάτες μου παραμένουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας: να εκπροσωπήσουμε επάξια την Κύπρο στον διαγωνισμό», ανέφερε η ταλαντούχα τραγουδίστρια στο CNN μετά από επικοινωνία με την Panik Records, δισκογραφική της εταιρεία.

Στο μεταξύ, το «El Diablo» γνωρίζει επιτυχία ανά την Ευρώπη, κατακτώντας ακόμα και το no1 στα ψηφιακά charts, ενώ το music video παραμένει σταθερά στο top3 των trends του YouTube και πλησιάζει το 1 εκατομμύριο views σε λιγότερο από επτά ημέρες. Παράλληλα, οι fans της Eurovision το αποθεώνουν, κατατάσσοντάς το στις αγαπημένες τους φετινές συμμετοχές.

Το άρθρο του CNN

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ξημέρωσε...νέο lockdown: Τα νέα μέτρα – Τι ισχύει για καταστήματα, άθληση και απαγόρευση κυκλοφορίας