MEDIA

Μαριάννα Τουμασάτου: Εκμεταλλεύτηκαν με ελεεινό τρόπο μικρά κορίτσια – «Εδώ μιλάμε για επάγγελμα»

Μαριάννα Τουμασάτου: Εκμεταλλεύτηκαν με ελεεινό τρόπο μικρά κορίτσια – «Εδώ μιλάμε για επάγγελμα»

Η Μαριάννα Τουμασάτου εξέφρασε τη θέση της για όσους βρίσκονται πίσω από υποθέσεις εκμετάλλευσης και σεξουαλικής κακοποίησης στο χώρο του θεάτρου.

Η ηθοποιός ζήτησε, μάλιστα, να τιμωρούνται αυστηρά όσοι εκμεταλλεύονται κορίτσια σχολιάζοντας τις υποθέσεις που έχουν δει το φως της δημοσιότητας στο πλαίσιο του αποκαλούμενου «ελληνικού #MeToo».

«Αυτοί που βρίζουν και χρησιμοποιούν χυδαίες λέξεις είναι γιατί έτσι είναι κι η ψυχούλα τους, δεν είναι καθαρότερη. Έχει μεγάλη απόσταση η συμπεριφορά τους από την παραβατική συμπεριφορά απέναντι σε μια γυναίκα. Άλλο να γράψεις σε σχόλιο από κάτω ένα κείμενο, γιατί πάντα κατηγορείς αυτόν που το έχει γράψει και όχι αυτόν που κατηγορεί και άλλο οι συμπεριφορές στα κορίτσια που τις κλείδωσαν πόρτες» είπε αρχικά η Μαριάννα Τουμασάτου μιλώντας στον ΑΝΤ1 και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τις καταγγελίες που αφορούν τον χώρο του πολιτισμού.

«Ήταν μικρές και τους φέρθηκαν με έναν ελεεινό τρόπο εκμεταλλευόμενοι και το νεαρό της ηλικίας τους. Αν το κάνεις σε μεγαλύτερη γυναίκα, έχεις περισσότερες πιθανότητες να αντιδράσει. Σε ένα πιτσιρίκι 22 χρόνων να του κλειδώσεις την πόρτα… Τι είπες τώρα;» συμπλήρωσε η ηθοποιός και τόνισε:

«Πρέπει να είναι πολύ αυστηρός ο τρόπος που θα αντιμετωπιστούν αυτοί οι άνθρωποι. Δεν είναι μια κακιά στιγμή, ότι είχες πιεί. Εδώ μιλάμε για επάγγελμα».

Η Μαριάννα Τουμασάτου αποκάλυψε, επίσης, ότι στο σχολείο δεν ήταν καλή μαθήτρια αποκαλύπτοντας πως αν δεν ήταν ηθοποιός, θα ήθελε να ήταν μέλος της οργάνωσης «Γιατροί Χωρίς Σύνορα».

«Αν δεν ήμουν ηθοποιός, θα ήμουν στους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα. Ακόμα και για να κουβαλάω νερό!» είπε χαρακτηριστικά.

Δήλωσε, επίσης, ότι η πολιτική την αφορά εξηγώντας ότι «είναι ένα πράγμα που μου αρέσει και με ενδιαφέρει».

«Στην πολιτική θα ήμουν ξεροκέφαλη αλλά θα έκανα αυτό που πίστευα. Ο αδελφός μου πάντα με προστάτευε. Είναι ο λατρεμένος μου. Είναι προστατευτικός αλλά όχι παρεμβατικός. Νιώθει ασφαλής επειδή ξέρει ότι στη ζωή μου υπάρχει ο Αλέξανδρος» είπε ακόμα η Μαριάννα Τουμασάτου.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ηράκλειο: Το «θαύμα» και η μάχη για να κρατηθεί στη ζωή το τρίχρονο αγόρι