MEDIA

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Φλογερή επανασύνδεση και μια ολομέτωπη επίθεση

Άγριες Μέλισσες

Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η αποκάλυψη της αλήθειας για τον φόνο του Σέργιου ανάβει «φωτιές» - Η επανασύνδεση και οι στιγμές πάθους στο Διαφάνι - Τι θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, όλα όσα θα δούμε

Οι εξελίξεις στη σειρά «Άγριες Μέλισσες» θα δημιουργήσουν νέες συμμαχίες και εχθρούς.

Όπως ήδη γνωρίζουμε, ο Νικηφόρος, πάνω σε ένα πολύ μεγάλο ξέσπασμα που θα κάνει στις Άγριες Μέλισσες, θα αποκαλύψει στον Κωνσταντή τι ακριβώς συνέβη τη νύχτα του φόνου του Σέργιου. Δηλαδή, ότι συμμετείχαν και οι τρεις στη δολοφονία.

Ωστόσο, η Δρόσω είχε τη μικρότερη συμμετοχή γιατί παραλίγο να πέσει θύμα βιασμού και οι δύο αδελφές πήγαν να την προστατεύσουν. Συμμετείχε όμως και εκείνη σε αυτόν τον φόνο. Αυτό θα κάνει τον Κωνσταντή να χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, θα πάθει πάρα πολύ μεγάλο σοκ. Πηγαίνει και βρίσκει τη Δρόσω και της ανακοινώνει ότι χωρίζουν.

Τι θα γίνει όμως στα επόμενα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες;

Ο χωρισμός αυτός σε καμία περίπτωση δεν θα είναι οριστικός, γιατί ο Κωνσταντής έχει ακόμα έντονα και ισχυρά αισθήματα για την Δρόσω. Σύμφωνα με την εκπομπή το «Πρωινό», η Δρόσω και ο Κωνσταντής θα είναι και πάλι μαζί και μάλιστα, θα ζήσουν έντονες στιγμές πάθους.

Παράλληλα, η ηρεμία και ο συμβιβασμός μεταξύ των αδελφών Σταμίρη δεν θα διαρκέσει για πολύ. Σύμφωνα με το spoiler, ο Νικηφόρος θα κάνει μια δελεαστική πρόταση στην Ασημίνα που αφορά στον μικρό Σέργιο. Αυτό θα φέρει και πάλι τις δύο αδελφές απέναντι και η νέα σύγκρουση ανάμεσα στη Δρόσω και την Ασημίνα, στις Άγριες Μέλισσες, θα είναι σφοδρή.

Δείτε το βίντεο:

Επόμενα επεισόδια: Τετάρτη (07/04)

Η Ασημίνα είναι καταρρέει μετά την απόφαση του δικαστηρίου.

Η θλίψη του Μιλτιάδη, μετά την εξέλιξη με τον Ευτύχη, θα βρει διέξοδο, ξεσπώντας πάνω στον Δούκα καθώς ανακαλύπτουν ότι τους έχει ξεγελάσει. Η Ελένη προσπαθεί να στηρίξει τις αδελφές της και να τις ενώσει αυτές τις δύσκολες ώρες. Θα τα καταφέρει; Απ’ την άλλη, ο Νικηφόρος έρχεται αντιμέτωπος με την οικογένειά του, ακόμα και με την Αγορίτσα, καθώς όλοι τον κατηγορούν για την κατάσταση του παιδιού. Ο Άγγελος προσπαθεί να ξεπεράσει τη Σοφούλα και βγαίνει ραντεβού με τη Σταυριανή. Η Σοφούλα πληγώνεται, αλλά αποδέχεται πως έχασε την ευκαιρία της.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Φονικό Μακρινίτσα: Αυτός είναι ο 31χρονος δολοφόνος - Πώς και γιατί σκότωσε τα δύο αδέρφια