MEDIA

Survivor spoiler: Αποκάλυψη - «βόμβα» - Στα δικαστήρια η συνέχεια…

Survivor

Survivor: Τι αποκάλυψε ο Βαγγέλης Περρής στην εκπομπή το «Πρωινό»

Η κατάσταση στο Survivor δείχνει να έχει ξεφύγει και χαρακτηριστικό παράδειγμα ήταν το περιστατικό που είδαμε στο επεισόδιο της Κυριακής (11/4).

Αυτό και άλλα πολλά για το ριάλιτι επιβίωσης, σχολιάστηκαν τη Δευτέρα (12/4) στο «Πρωινό», με τον Βαγγέλη Περρή μάλιστα να προχωράει σε μία αποκάλυψη.

«Είναι έκτακτη πληροφορία, δεν το ξέρετε, το λέω τώρα πρώτη φορά. Το φετινό Survivor θα είναι το μοναδικό που θα συνεχιστεί όταν τελειώσουν οι εκπομπές στα δικαστήρια. Αυτή την στιγμή αυτό που σας λέω είναι 100% σίγουρο. Δεν μπορώ να πω ονόματα», είπε μεταξύ άλλων ο Βαγγέλης Περρής.

Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα;

Οι μπλε φαντάζουν το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση της πρώτης ασυλίας της εβδομάδας. Όμως το Survivor έχουμε δει και έχουμε πει πως είναι το παιχνίδι των ανατροπών και έτσι φυσικά δεν γίνεται να κερδίζουν για πάντα.

Έτσι τη νίκη σήμερα παίρνουν οι κόκκινοι! Έτσι οι δυνατοί μπλε θα πάνε στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον η σημερινή ψηφοφορία, καθώς οι δύο γυναίκες που έχουν παραμείνει στην μπλε ομάδα δεν μπορούν να ψηφιστούν, έτσι πολλά θα κρίνει η ατομική ασυλία.

Εκεί οι Κόρο και Νίκος Μπάρτζης, έχουν δείξει πως είναι πολύ δυνατοί έχοντας κατακτήσει το κολιέ και μένει να δούμε αν θα τα καταφέρει ένας από τους δύο -ξανά- σήμερα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Λύκεια - Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Επιστρέφουν οι μαθητές στις τάξεις - Ο οδηγός για τα self test