MEDIA

MasterChef: Το Master Class «πρόδωσε» ακόμα μια αποχώρηση – Έτσι επιστρέφει και η Μαργαρίτα

Μαργαρίτα-Λία-Masterchef 5
Instagram/masterchefgr

MasterChef: Ο διαγωνισμός μαγειρικής του Star έφτασε στην τελική οκτάδα, όμως, οι παίκτες θα αυξηθούν ξανά με τις επιστροφές κάποιων από αυτούς που αποχώρησαν νωρίτερα. Το «λάθος» στο επεισόδιο της Κυριακής (11.04) που λίγοι πρόσεξαν και εξηγεί το σενάριο για επιστροφή της Μαργαρίτας στον διαγωνισμό.

Η αποχώρηση της Μαργαρίτας από το Masterchef ήταν μια αναπάντεχη εξέλιξη για τον φετινό διαγωνισμό. Οι περισσότεροι τηλεθεατές εκφράστηκαν με στενοχώρια για το γεγονός αυτό, αφού η εν λόγω παίκτρια ήταν η πιο αγαπητή και μεγάλο ταλέντο σε όσα πιάτα έκανε.

Πολλοί, μάλιστα, ανέφεραν πως δεν θα δουν ξανά το Masterchef λόγω αυτής της αποχώρησης, ενώ άλλοι εξέφρασαν την ελπίδα να τη δουν να επιστρέφει στη διαδικασία που θα παρακολουθήσουμε αυτή την εβδομάδα.

Πράγματι, κάτι τέτοιο θα συμβεί καθώς οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει υπάρξει οικειοθελής αποχώρηση παίκτριας, με τη Μαργαρίτα να μπαίνει τελικά ξανά στο Masterchef ως η τελευταία παίκτρια που αποχώρησε.

Το πως «προδόθηκε» αυτή η εξέλιξη, μοιάζει αρκετά με τον τρόπο που είχε διαρρεύσει η αποχώρηση της ίδιας της Μαργαρίτας, με την απουσία της από το προηγούμενο Master Class που είδαμε στις οθόνες μας.

Αυτή την Κυριακή (11.04), στο Master Class που προβλήθηκε, οι πιο παρατηρητικοί εντόπισαν την απουσία της Λίας. Μάλιστα, η παραγωγή έχοντας «πάθει» με την περίπτωση της Μαργαρίτας, της οποίας η αποχώρηση από το Masterchef είχε διαρρεύσει από την απουσία της στο Master Class της Κυριακής (04.04), προσπάθησε να «μπαλώσει» κάπως τα πράγματα.

Το trailer του MasterClass

Ενώ στο trailer είδαμε τη Λία να μπαίνει μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες της στην κουζίνα του MasterChef, αποδείχθηκε πως δεν ήταν εκεί. Στη διάρκεια του επεισοδίου, λοιπόν, βλέπαμε ένα πλάνο – διαρκώς το ίδιο – της χαμογελαστής Λίας Μακροστεργίου η οποία όμως δεν ήταν στο στούντιο.

Κι αυτό έγινε εμφανές σε πλάνα όπου οι παίκτες έμπαιναν κι έβγαιναν στην κουζίνα του Masterchef ή πλησίαζαν τον πάγκο για δοκιμή. Εκεί, επιβεβαιώθηκε η απουσία της παίκτριας κι αυτό έχει ιδιαίτερη σημασία για τη διαδικασία των επιστροφών. Κυρίως, για αυτή της Μαργαρίτας.

Η απουσία της Λίας από το Master Class
Πλάνο όπου η απουσία της Λίας Μακροστεργίου από το στούντιο ήταν εμφανήςStar

Μπορεί, λοιπόν, στο επεισόδιο της Δευτέρας (12.04) να βλέπουμε κανονικά τη Λία μαζί με τους υπόλοιπους επτά να υποδέχεται τους πρώην συμπαίκτες της και να περιμένει το ποιοι θα μπουν στις επιστροφές, όμως, είναι εξαιρετικά πιθανό το επεισόδιο του Master Class να έχει γυριστεί πολύ αργότερα από αυτά της εβδομάδας των επιστροφών.

Έτσι, εκτός από τους Αλέξανδρο Συνοδινό, Ιωάννη Αυλωνίτη, Μαρίνα Ντεμολλάι και Νίκο Σκορδάκη, που σύμφωνα με τα spoilers επιστρέφουν στο παιχνίδι, στο Masterchef θα μπει ξανά και η αγαπημένη παίκτρια όλων, η Μαργαρίτα!

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Δολοφονία Καραϊβάζ: Δύο οι ομάδες στην εκτέλεση - «Ο ένοπλος ήταν έτοιμος για μάχη»