MEDIA

Φωλιά των Κου Κου: «Τέλος» από την εκπομπή ο Κρατερός Κατσούλης - Δάκρυσε η Κατερίνα Καραβάτου

Φωλιά των Κου Κου

Η σημερινή εκπομπή ξεκίνησε με προβλήματα και τελείωσε με δάκρυα.

Η «Φωλιά των Κου Κου» ξεκίνησε με προβλήματα σήμερα καθώς υπήρχε πρόβλημα στον ήχο. Η εκπομπή ξεκίνησε στις 9:30 όταν και λύθηκε το πρόβλημα, όμως στο τέλος της, οι τηλεαθεατές βρέθηκαν μπροστά σε μία δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Κρατερός Κατσούλης ανακοίνωσε πως αποχωρεί από την εκπομπή και η Κατερίνα Καραβάτου δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της.

Όπως έγινε γνωστό στη σημερινή συναισθηματικά φορτισμένη εκπομπή, ο κ. Κατσούλης θα συμμετάσχει στην ταινία «Σμύρνη μου αγαπημένη» και θα δεν θα μπορεί να βρίσκεται πια στο πλατό λόγω των πολύωρων γυρισμάτων.

«Να ειπωθεί πρώτα από εμένα ο λόγος που συνέβη αυτό και να μην υπάρχουν παρερμηνείες. Υπάρχει μια ταινία, ένας πρωταγωνιστικός ρόλος εκεί. Υπάρχουν ανάγκες γυρισμάτων που κάνουν σχεδόν αδύνατο να συνεχίσω» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Κατσούλης.

Ο ίδιος ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες του αλλά και τον κανάλι που του επέτρεψε να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση εν μέσω της τηλεοπτικής σεζόν.

Από την πλευρά της, η σύζυγος και συμπαρουσιάστριά του, Κατερίνα Καραβάτου, με δάκρυα στα μάτια αναφέρθηκε στα νέα δεδομένα.

«Δεν αποφασίστηκε χτες το βράδυ» τόνισε η ίδια και πρόσθεσε πως: «δεν μπορείς να συγκρατηθείς όσο προετοιμασμένος και να είσαι» ανέφερε αρχικά.«Έχουν γίνει τόσα πολλά σε αυτά τα επτά χρόνια. Υπάρχει από μέρους μου μια αμηχανία ένας φόβος για το άγνωστο» ομολόγησε η κα Καραβάτου.«Γνωρίζοντας πως όλο αυτό το πράγμα γίνεται για καλό και μόνο για καλό, πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με χαρά για τον Κρατερό. Δημιουργήσαμε τόσα πολλά πράγματα αυτά τα χρόνια. Ελπίζω να πάνε όλα όσο καλύτερα γίνεται. Με χαρά και αισιοδοξία να κλείσει όλο αυτό» ανέφερε βουρκωμένη η παρουσιάστρια.

Στον τελευταίο του λόγο, ο κ. Κατσούλης κοιτώντας την κάμερα τόνισε: «Ευχαριστώ ειλικρινά, ήτανε προνόμιο. Αγάπη, φως, ευλογία».

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρίλερ με τους παιδικούς σταθμούς, αλλαγές στην απαγόρευση κυκλοφορίας - Ανοίγουν τα φροντιστήρια;