MEDIA

Survivor: Αυτός αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο (5/5) - «Παγωμάρα» και δάκρυα στην παραλία

Survivor - Αποχώρηση

Survivor αποχώρηση: Την πρώτη αποχώρηση μετά το Πάσχα παρακολουθήσαμε στο αποψινό επεισόδιο του Survivor - Ποια ομάδα έχασε παίκτη και ποια κέρδισε στο έπαθλο επικοινωνίας.

Μετά από δυο συνεχόμενες νίκες της κόκκινης ομάδας στα αγωνίσματα ασυλίας αυτής της εβδομάδας στο Survivor, η μπλε ομάδα έγινε... άνω-κάτω.

Αφορμή ήταν η ψηφοφορία στο Συμβούλιο του Νησιού και το γεγονός ότι ο Τζέιμς Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης έχουν διαχωρίσει τη θέση τους και έχουν απομονωθεί από όλους τους υπόλοιπους.

Σύμφωνα με τους δυο παίκτες, δέχονται επιθέσεις από τους άλλους ενώ η αντίθετη πλευρά υποστηρίζει πως αμφότεροι ενδιαφέρονται μόνο για τη δυάδα τους και για τον εαυτό τους!

Μέσα σε κλίμα έντασης, με διαρκείς συγκρούσεις και εντάσεις, η μπλε ομάδα ανέδειξε εν τέλει υποψήφιους προς αποχώρηση τους Τζέιμς Καφετζή, Νίκο Μπάρτζη και Παύλο Γαλακτερό.

Ένας από τους τρεις παίκτες αποχώρησε από το παιχνίδι και σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες οι δυο που παρέμειναν έχουν σημειώσει ρεκόρ θετικών ψήφων στο φετινό Survivor.

Το συμβούλιο επικοινωνίας και η αποχώρηση

Τα spoilers που κυκλοφόρησαν, έπεσαν μέσα καθώς είχαν δείξει ποιος είναι ο παίκτης που ήδη βρίσκεται σε ξενοδοχείο του Άγιου Δομίνικου και περιμένει την προβολή της αποχώρησής του έτσι ώστε να πάρει το αεροπλάνο της επιστροφής για την Ελλάδα.

Πρόκειται για τον Παύλο Γαλακτερό, ο οποίος ναι μεν είχε συμπάθειες και πήγε καλά στην ψηφοφορία, όμως, όπως αναφέραμε το «μπλοκ» των φαν που έχουν αποκτήσει Τζέιμς και Νίκος ήταν αδύνατο να νικηθεί αφού ψήφισε και τους δυο κατά συρροή!

Δείτε την ανακοίνωση της αποχώρησης του Παύλου Γαλακτερού

Στο συμβολαίου του νησιού, την κουβέντα μονοπώλησε η απομόνωση αλλά και η συμπεριφορά του Τζέιμς Καφετζή και του Νίκου Μπάρτζη προς τους υπολοίπους παίκτες.

Στη συντριπτική τους πλειοψηφία, όλοι οι παίκτες κατηγόρησαν τα δύο άτομα της μπλε ομάδας ότι παίζουν στρατηγικά και πως η απομόνωσή τους γίνεται βάση σχεδίου.

Το έπαθλο επικοινωνίας

Πριν, όμως, από το Συμβούλιο του Νησιού και τη διαδικασία της αποχώρησης, στο αποψινό επεισόδιο του Survivor είδαμε ένα αγώνισμα.

Αυτή τη φορά το έπαθλο ήταν η επικοινωνία των παικτών με δικούς τους ανθρώπους.

Παρά τις έριδες, τις κόντρες αλλά και το γεγονός ότι οι κόκκινοι είναι «χορτάτοι» και με καλή ψυχολογία, νικητές ήταν οι μπλε.

Από την επόμενη εβδομάδα θα μπορούν να ψηφιστούν και οι γυναίκες και φαίνεται πως πολλοί φαν του Survivor στο Twitter περιμένουν στη... γωνία κυρίως τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη και λιγότερο την Ελένη Χαμπέρη.

Στον αντίποδα, οι κόκκινοι για την ώρα δείχνουν περισσότερο άνετοι, με τον Ηλία Μπόγδανο και τον Σάκη Κατσούλη να είναι μέχρι στιγμής οι πιο δυνατοί παίκτες της ομάδας...

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.