MEDIA

Masterchef Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (10.05) – Διέρρευσε η τριάδα του τελικού

Masterchef Spoiler: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (10.05) – Διέρρευσε η τριάδα του τελικού

Masterchef Spoiler: Ποιοι θα είναι οι νικητές της ιδιαίτερης ομαδικής δοκιμασίας. Ο παίκτης που θα πάρει την ατομική ασυλία και η τριάδα που έχει φτάσει ως τον τελικό.

Το Masterchef επιστρέφει σήμερα (10.05) στις οθόνες μας με ένα επεισόδιο που περιλαμβάνει δοκιμασία ατομικής ασυλίας. Πριν από αυτό, βέβαια, θα πληροφορηθούμε ποια θα είναι η νικήτρια ομάδα της ομαδικής δοκιμασίας που προηγήθηκε. Κόκκινοι, κίτρινοι και μπλε τα έδωσαν όλα, με τους παίκτες που έχουν απομείνει στον διαγωνισμό να είναι πλέον εννέα και να μένουν οκτώ μετά την αποχώρηση αυτής της εβδομάδας.

Οι τρεις κριτές αναμένεται να κάνουν τις παρατηρήσεις τους στους αρχηγούς και τους παίκτες των ομάδων, αναδεικνύοντας ωστόσο και τους νικητές. Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτοί θα είναι οι κόκκινοι. Έτσι, ο Αλέξανδρος, η Μαργαρίτα και ο Τζιοβάνι θα απολαύσουν το έπαθλο, που θα είναι η επίσκεψη στο νέο εστιατόριο του σεφ – κριτή, Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Στο «Samano», όπως τιτλοφορείται το νέο κατάστημα του γνωστού σεφ θα τους περιμένει και ο πρώην παίκτης του Masterchef, Λέβις Κλοντιμάι, που συνεργάζεται τα τελευταία χρόνια με τον κ. Κουτσόπουλο και θα τους μεταφέρει χρήσιμες εμπειρίες που αποκόμισε στο παιχνίδι. Όσο για τους υπόλοιπους έξι, θα μπουν σε δοκιμασία ασυλίας την οποία φαίνεται να κερδίζει η Μαρίνα!

Masterchef Spoiler: Εκεί θα γίνει ο τελικός – Ποιοι είναι οι τρεις φιναλίστ

Διαφορετικός αναμένεται να είναι ο φετινός τελικός του Masterchef σύμφωνα με όσα έχουν διαρρεύσει ως τώρα. Μάλιστα, υπάρχουν πληροφορίες πως ήδη τόσο ο ημιτελικός όσο και μεγάλο μέρος του τελικού έχουν γυριστεί. Σύμφωνα με τα spoilers, στην τελική τετράδα θα φτάσουν Μαργαρίτα, Μαρίνα, Διονύσης και Αλέξανδρος ωστόσο ο τελευταίος δεν θα ανέβει στον… βάθρο.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι τρεις πρώτοι φτάνουν στον τελικό και διεκδικούν το τρόπαιο και τις 50.000 ευρώ του επάθλου. Θυμίζουμε ότι η Μαργαρίτα έχει ήδη κερδίσει το Silver Award και τις 10.000 ευρώ, με τα spoilers να αναφέρουν πως ο τελικός είναι γυναικεία υπόθεση και πως εκείνη με τη Μαρίνα θα διεκδικήσουν ως το τέλος σε ένα πολύ μεγάλο ντέρμπι την πρωτιά και τον τίτλο της επόμενης Masterchef.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Απόφαση ΣτΕ: Βλάβες από εμβόλιο τυγχάνουν αποζημίωσης από το Δημόσιο