MEDIA

MasterChef Spoiler (17/5): Μία ομαδική δοκιμασία... βουνό! Η δυσαρέσκεια των κριτών (vid)

MasterChef Spoiler

MasterChef Spoiler (17/5): Οι παίκτες θα τεσταριστούν και στη φυσική τους κατάσταση - Όλα όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας (17/5)

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Σκορδάκη από το MasterChef 5 στο επεισόδιο της Πέμπτης 13/5, οι επτά (7) παίκτες που συνεχίζουν το μαγειρικό τους ταξίδι είναι ο Αλέξανδρος, ο Διονύσης, ο Ιωάννης, η Μαργαρίτα, η Μαρίνα, ο Παύλος και ο Τζιοβάνι.

Τη Δευτέρα 17/5, στο MasterChef 5 έρχεται μία εξωτερική ομαδική δοκιμασία που θα τεστάρει τις μαγειρικές ικανότητες αλλά και τη φυσική κατάσταση των παικτών, με τον Διονύση να έχει στα «χέρια» του τα πλεονεκτήματα.

Μάλιστα οι διαγωνιζόμενοι πρέπει να κουβαλήσουν τα «σύνεργα» της δουλείας μέχρι το σημείο που τους είχαν υποδείξει οι κριτές.

Πώς θα επηρεάσουν οι εξωτερικές συνθήκες τα πιάτα των δύο Ομάδων;

«Δεν έχουν πάει καθόλου καλά τα πράγματα» θα πει μάλιστα ο Σωτήρης Κοντιζάς, καθώς το επίπεδο στο οποίο έχουν φτάσει οι παίκτες, δεν θα δικαιολογήσει την απόδοση τους.

Οι τρεις κριτές θα μείνουν αρκετά δυσαρεστημένοι από τα πιάτα των επίδοξων σεφ, ενώ έκπληξη θα προκαλέσει το γεγονός, πως θα απουσιάζουν βασικά υλικά από τα πιάτα.

Δείτε το τρέιλερ:

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Βόμβα» του Μπουρλά της Pfizer: Τρίτη δόση εμβολίου μετά από 8 μήνες και έπειτα μία φορά τον χρόνο