MEDIA

Νίκος Μπάρτζης: «Λύγισε» στην αποχώρηση από το Survivor - Όλα όσα είπε (vids)

Νίκος Μπάρτζης: «Λύγισε» στην αποχώρηση από το Survivor - Όλα όσα είπε (vids)

Το έκτακτο συμβούλιο στο Survivor και η ανακοίνωση δια στόματος Γιώργου Λιανού - Με τρεμάμενη φωνή μίλησε για τον τραυματισμό του πριν να φύγει από την παραλία ο Νίκος Μπάρτζης

Στην παραλία για να αποχαιρετήσει τους συμπαίκτες του βρέθηκε ο Νίκος Μπάρτζης μετά την ανακοίνωση της αποχώρησής του από το Survivor και από τον Γιώργο Λιανό.

Ο πρώην πια παίκτης της μπλε ομάδας ανέφερε και στους συμπαίκτες του πως δεν μπορούσε να μείνει και να μην αγωνίζεται.

«Δεν θα μπορούσα να φύγω από το παιχνίδι χωρίς να χαιρετήσω τους παίκτες που έχουν απομείνει εδώ. Έχουμε περάσει, ειδικά με τα παιδιά που ήμασταν από την πρώτη μέρα, πολύ δύσκολα, πείνα, βροχές, χαρές, λύπες. Ξέρω πώς είναι το συναίσθημα αλλά ήθελα να τους χαιρετήσω και να τους πω να προσέχουν την υγεία τους», είπε ο Νίκος Μπάρτζης.

Και πρόσθεσε: «Σκέφτομαι ότι μπορεί να υπάρξει 1 στις 10 πιθανότητα να πάρω το έπαθλο. Αξίζει να τα καταστρέψω τελείως; Εντάξει τα λεφτά τελειώνουν. Τι να τα κάνω τα λεφτά, μπορεί να μην μπορώ να δουλέψω μετά και να πονάω σε όλη μου τη ζωή. Έχω κάτσει και τα έχω σκεφτεί όλα. Πάνω από τα λεφτά είναι η υγεία».

«Όσο ήμουν στην κλινική σκεφτόμουν ότι δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο και να μην αγωνίζομαι. Θα γυρίσω πίσω στο χωριό μου και στους ανθρώπους μου που με αγαπούν για να επανέλθω».

Δείτε όσα είπε στο βίντεο:

Πλέον, το Survivor θα περάσει στη φάση των ατομικών αγωνισμάτων και της ανακατάταξης των ομάδων λόγω των δύο τελευταίων αποχωρήσεων.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

«Καλό ταξίδι αγάπη μου»: Η συγκινητική ανάρτηση του συζύγου της Καρολάιν