MEDIA

Survivor: Αποχώρησε ο Μπάρτζης και άλλαξαν όλα! Αυτές είναι οι νέες ομάδες

Survivor

Survivor: Η αποχώρηση του Νίκου Μπάρτζη έφερε αλλαγές στο ριάλιτι επιβίωσης, με τους παίκτες να αγωνίζονται πλέον ατομικά, αλλά και ομαδικά. Οι νέοι μπλε την πρώτη νίκη  

Ακόμα μια τεράστια ανατροπή είδαμε στο Survivor, καθώς μετά την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή, ο κολλητός του Νίκος Μπάρτζης, είπε «αντίο» στον Άγιο Δομίνικο.

Ο Νίκος βρισκόταν εδώ και λίγες ημέρες στο νοσοκομείο λόγω σοβαρού τραυματισμού στα γόνατά του. Τον επισκέφτηκε γιατρός από την Αμερική και η ιατρική γνωμάτευση δεν του επέτρεπε την επιστροφή στο παιχνίδι σύντομα.

Ο Γιώργος Λιανός τόνισε πως η παραγωγή του έκανε σαφές ότι θα μπορούσε να τον περιμένουν να επιστρέψει, ωστόσο, ο αγρότης δεν θέλησε να ρισκάρει αλλά ούτε και να καταχραστεί το πλεονέκτημα, επιλέγοντας τον δρόμο της επιστροφής στη πατρίδα.

Εκτός από τον σοβαρό τραυματισμό του, ο Νίκος είχε επιβαρυνθεί ψυχολογικά και με την αποχώρηση του κολλητού του, κάτι που είχαν επισημάνει και οι συμπαίκτες του. Ο ίδιος στην πορεία του στο ριάλιτι ήταν απλός, μαχητής, ντόμπρος και πολύ έντιμος. Κάτι που επισημάνθηκε από πολλούς παίκτες στο συμβούλιο, όπου και ανακοινώθηκε η απόφασή του από τον Γιώργο Λιανό.

Μόλις αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του, εκείνοι τον αποθέωσαν. Όπως είπε, ακόμη κι αν έφτανε να διεκδικήσει το έπαθλο δεν θα ρίσκαρε την υγεία και την σωματική ακεραιότητά του για τα χρήματα. «Δεν μπορώ να κάθομαι στον πάγκο και δεν το βρίσκω σωστό και για τα υπόλοιπα παιδιά. Θα γυρίσω πίσω στους ανθρώπους που με αγαπάνε», είπε ο Νίκος.

Ο Γιώργος Λιανός συγκάλεσε έκτακτο συμβούλιο του νησιού, όπου ανακοίνωσε νέο ανακάτεμα των δύο ομάδων για να γίνουν περισσότερο ανταγωνιστικές μετά την παραπάνω εξέλιξη.

«Γνωρίζετε καλά πως κάθε φορά που σας καλούμε σε έκτακτο συμβούλιο σημειώνονται αλλαγές. Το Survivor αλλάζει! Από εδώ και πέρα, η προσπάθειά σας γίνεται περισσότερο ατομική», είπε ο παρουσιαστής στους παίκτες.

Στους κόκκινους είναι πλέον η Ελένη Χαμπέρη, ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο Ηλίας Μπόγδανος, η Νικολέτα Μαυρίδη και ο Σάκης Κατσούλης. Στην μπλε μεταφέρθηκε ο Τριαντάφυλλος μαζί με την Καρολίνα, ενώ παραμένουν ο Γιώργος Κόρομι και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Στον πρώτο αγώνα με τις νέες ομάδες, νικητές ήταν οι μπλε, με τον Ντάφυ να τραβάει τα «πιστόλια» σημειώνοντας σημαντικές νίκες, παρέα με τον Κόρομι, όπου οι Μπλε ανέτρεψαν το εις βάρος τους 7-2, παίρνοντας τη νίκη στο flag race με τον Κόρο να βρίσκει στόχο πριν τον Σάκη, κάνοντας το τελικό 10-9.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Χαλάρωσης συνέχεια:Τι ανοίγει σήμερα, ποιες δραστηριότητες παίρνουν το πράσινο φως της επανεκκίνησης