MEDIA

MasterChef Spoiler (17/5): Η έκπληξη των κριτών που θα φέρει τα πάνω - κάτω

MasterChef Spoiler

MasterChef Spoiler (17/5): Μία ομαδική δοκιμασία... βουνό! Τι θα παρακολουθήσουμε στο επεισόδιο του MasterChef της Δευτέρας (17/5)

Στους Πρόποδες της Πάρνηθας, υποδέχονται οι τρεις chef κριτές, Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, τους επτά του διαγωνισμού, μετά τη δεύτερη και οριστική αποχώρηση του Νίκου Σκορδάκη.

Oι επτά παίκτες που συνεχίζουν το μαγειρικό τους ταξίδι στο MasterChef είναι ο Αλέξανδρος, ο Διονύσης, ο Ιωάννης, η Μαργαρίτα, η Μαρίνα, ο Παύλος και ο Τζιοβάνι.

Μια έκπληξη επιφυλάσσουν οι κριτές για εκείνους που θα χρειαστεί να σκεφτούν πρακτικά, με σύνεση αλλά και με «οικονομία», προκειμένου να καταφέρουν να βοηθήσουν την ομάδα τους.

Μάλιστα οι διαγωνιζόμενοι του MasterChef πρέπει να κουβαλήσουν τα «σύνεργα» της δουλείας μέχρι το σημείο που τους είχαν υποδείξει οι κριτές.

Ο Διονύσης, νικητής του τελευταίου Τεστ Δημιουργικότητας, θα έχει «το μαχαίρι και την πίτα» στη διάθεσή του, εκτιμώντας, ίσως για πρώτη φορά, τη δυνατότητα που του παρέχουν τα πλεονεκτήματα.

Σε αυτήν την ομαδική, το βέβαιο είναι πως θα φανεί αρκετά χρήσιμο στους υποψήφιους να θυμηθούν ασκήσεις από τη θητεία τους στον στρατό, εμπειρίες από πικ νικ, από κάμπινγκ και από τους προσκόπους!

Τα μέλη των δύο ομάδων καλούνται να αποδείξουν πόσο εύκολα προσαρμόζονται, και να μαγειρέψουν σε δύσκολες και αντίξοες συνθήκες. Ωστόσο, η επιθυμία για τη νίκη δημιουργεί μεγάλη ένταση.

Πώς θα επηρεάσουν οι εξωτερικές συνθήκες τα πιάτα των δύο Ομάδων;

«Δεν έχουν πάει καθόλου καλά τα πράγματα» θα πει μάλιστα ο Σωτήρης Κοντιζάς, καθώς το επίπεδο στο οποίο έχουν φτάσει οι παίκτες, δεν θα δικαιολογήσει την απόδοση τους.

Οι τρεις κριτές θα μείνουν αρκετά δυσαρεστημένοι από τα πιάτα των επίδοξων σεφ, ενώ έκπληξη θα προκαλέσει το γεγονός, πως θα απουσιάζουν βασικά υλικά από τα πιάτα.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Έρευνα: Τόσα αντισώματα αποκτήσατε αν κάνατε εμβόλιο Pfizer ή Astrazeneca