MEDIA

Eurovision 2021: Αποκλείστηκε από το live streaming του YouTube η Ελλάδα – Τι συνέβη

Eurovision 2021: Αποκλείστηκε από το live streaming του YouTube η Ελλάδα – Τι συνέβη
eurovision.tv

Eurovision 2021: Η αντίστροφη μέτρηση για το διαγωνιστικό κομμάτι της Eurovision 2021 ξεκίνησε -Η Έλενα Τσαγκρινού θα ανέβει σήμερα στη σκηνή για να ερμηνεύσει το «El Diablo»

Απόψε στις 22:00 ξεκινά οι πρώτος ημιτελικός της Eurovision 2021 και σε αυτόν θα συμμετέχει η Κύπρος.

Σύμφωνα με όσα γράφει η επίσημη σελίδα της Eurovision, μπορούμε να παρακολουθήσουμε τον διαγωνισμό και στο επίσημο κανάλι του YouTube σε live streaming.

Ωστόσο, από το live αυτό φέτος, εξαιρείται η χώρα μας. Η Ελλάδα, όπως και οι Αυστραλία, Λετονία, Λιθουανία, Ουκρανία, ΗΠΑ και Ηνωμένο Βασίλειο, δεν ανήκουν στις χώρες από όπου οι χρήστες του διαδικτύου θα μπορούν να παρακολουθήσουν τον διαγωνισμό.

Η ΕΡΤ φροντίζει ώστε να μπορεί κανείς να παρακολουθήσει την Eurovision 2021 και διαδικτυακά, μέσω ERTFLIX. Οι επισκέπτες της δωρεάν ψηφιακής πλατφόρμας της ΕΡΤ θα μπορούν να δουν απευθείας τη διοργάνωση από το κινητό ή τον υπολογιστή τους, πατώντας την ένδειξη «LIVE». Στην πλατφόρμα θα βρίσκονται διαθέσιμα, λίγες ώρες μετά τη μετάδοσή τους, όσα έγιναν και στις τρεις φάσεις του Διαγωνισμού στο Ahoy Arena.

Η Έλενα Τσαγκρινού θα ερμηνεύσει το «El Diablo» στη σκηνή του Ρότερνταμ και στην τελευταία της πρόβα ήταν άκρως εντυπωσιακή.

Η ξανθιά καλλονή ερμήνευσε το τραγούδι μπροστά στην κριτική επιτροπή, οι οποία τη βαθμολόγησε. Άλλωστε μην ξεχνάτε πως το αποτέλεσμα κατά το ήμισυ εξαρτάται από τη βαθμολογία της επιτροπής.

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ισίδωρου Φίκαρη στη «Φωλιά των Κου Κου», η εκρηκτική τραγουδίστρια ήταν εντυπωσιακή μπροστά στις κριτικές επιτροπές της Eurovision:

«Χθες πραγματοποιήθηκαν οι δύο γενικές πρόβες πριν τον σημερινό ζωντανό ημιτελικό με την Κύπρο να ανεβαίνει στα στοιχήματα. Έγινε ο χαμός χθες. Αποθεώθηκε η Έλενα Τσαγκρινού με το El Diablo. Ο κόσμος χειροκρότησε πάρα πολύ στο press room. Αποθεώθηκε πάρα πολύ. Μάλιστα, πριν από τις δύο γενικές πρόβες, ήταν 5η στα στοιχήματα του μεγάλου τελικού και μόλις αυτές ολοκληρώθηκαν εκτοξεύτηκε στην 4η θέση του μεγάλου τελικού η Κύπρος με το El Diablo. Χαράζει πορεία Ελένης Φουρέιρα το 2018, βήμα βήμα αυτά που έγιναν με το Fuego», πρόσθεσε από το Ρότερνταμ της Ολλανδίας ο ρεπορτέρ του STAR.

Eurovision 2021 – A’ Ημιτελικός: Η σειρά εμφάνισης των χωρών

01 Λιθουανία – The Roop – «Discoteque»

02 Σλοβενία – Άνα Σόκλιτς – «Amen»

03 Ρωσία – Μανίζα – «Russian Woman»

04 Σουηδία – Tusse – «Voices»

05 Αυστραλία – Montaigne – «Technicolour»

06 Βόρεια Μακεδονία – Vasil – «Here I Stand»

07 Ιρλανδία – Λέσλι Ρόι – «Maps»

08 Κύπρος – Έλενα Τσαγκρινού – «El Diablo»

09 Νορβηγία – Tix – «Fallen Angel»

10 Κροατία – Αλμπίνα Γκρτσιτς – «Tick-Tock»

11 Βέλγιο – Hooverphonic – «The Wrong Place»

12 Iσραήλ – Έντεν Αλέν – «Set Me Free»

13 Ρουμανία – Roxen – «Amnesia»

14 Αζερμπαϊτζάν – Efendi – «Mata Hari»

15 Ουκρανία – Go_A – «Shum» (Шум)

16 Μάλτα – Destiny – «Je me casse»

Δέκα χώρες θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό και η Κύπρος φιγουράρει στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Στην κορυφή βρίσκεται η Μάλτα ενώ, σύμφωνα πάντα με τα στοιχήματα, οι άλλες οκτώ χώρες που θα πάρουν την πρόκριση είναι οι Λιθουανία, Ουκρανία, Ρωσία, Σουηδία, Κροατία, Νορβηγία, Ισραήλ και Ρουμανία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κορονοϊός - Λύματα: Σταθερή η κατάσταση στην Αττική - Πού σημειώθηκε «έκρηξη» 198%