MEDIA

Eurovision 2021: H πρώτη δήλωση της Έλενας Τσαγκρινού - «Δεν το πιστεύω ότι είμαστε στον τελικό

Ελενα Τσαγκρινού

Eurovision 2021Ενθουσιασμένη η Έλενα Τσαγκρινού μετά την πρόκριση της Κύπρου στον τελικό

Ενθουσιασμένη ήταν η Έλενα Τσαγκρινού μετά την πρόκρισή της το βράδυ της Τρίτης στον τελικό της Eurovision 2021 που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαΐου

«Παιδιά μπήκαμε στον τελικό δεν το πιστεύω! Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ψήφους σας. Είμαστε όλοι κατενθουσιασμένοι. Είμαι έτοιμη να κλάψω. Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη» δήλωσε στην ιστοσελίδα της panik records η τραγουδίστρια του El Diablo.

«Το ήθελα από την αρχή της καριέρας μου να έρθω σε αυτό τον διαγωνισμό και να δω όλα αυτά τα όμορφα πράγματα που υπάρχουν στο εξωτερικό και την όμορφη αυτή σκηνή και τόσους καλλιτέχνες» συμπλήρωσε η ίδια.

«Oh my god, μπήκαμε τελικό! Να συνεχίσετε να μας υποστηρίζεται. Σας αγαπάω πολύ» κατέληξε η Έλενα Τσαγκρινού.

Οι δέκα χώρες που πήραν το εισιτήριο για τον τελικό από πρώτο ημιτελικό της Eurovision είναι:

Αζερμπαϊτζάν, Βέλγιο, Κύπρος, Ισραήλ, Λιθουανία, Μάλτα, Νορβηγία, Ρωσία, Σουηδία και Ουκρανία.

Η εμφάνιση ενθουσίασε τόσο, που τα γραφεία στοιχημάτων ανέβασαν ακόμη μια θέση την Κύπρο, αναφορικά με τη νίκη στη Eurovision 2021. Πλέον, το κομμάτι φιγουράρει στην τέταρτη θέση πίσω από τις Ιταλία, Γαλλία και Μάλτα.

Δείτε την εμφάνιση της Κύπρου:

Η εκθαμβωτική Έλενα βγήκε στη σκηνή με τους χορευτές στο πλευρό της με ένα αποκαλυπτικό φόρεμα της Σήλιας Κριθαριώτη με κρυστάλλους.

Δείτε την gallery:

Διαβάστε όλα τα νέα για τη Eurovision ΕΔΩ.

Η Ελλάδα

Η Στεφανία Λυμπερακάκη θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα με το τραγούδι «Last Dance».

Η 18χρονη τραγουδίστρια, που ολοκλήρωσε με επιτυχία τις πρόβες της, θα εμφανιστεί στον Β' Ημιτελικό, που έχει προγραμματιστεί για τις 20 Μαΐου 2021.

Η Stefania ανέβηκε στη σκηνή φορώντας μια ολόσωμη κολλητή φόρμα σε αποχρώσεις του μωβ δια χειρός Βρεττού Βρεττάκου, που αποκάλυψε μεταξύ άλλων πως το ρούχο είναι εμπνευσμένο «από την K-pop με κύριο χαρακτηριστικό τις έντονες λάμψεις», είναι κεντημένο με 250.000 κρύσταλλα Swarovski, ενώ χρειάστηκε 2,5 μήνες για να ολοκληρωθεί. Όσο για το μωβ χρώμα, απαντά ότι ταιριάζει με τα χρώματα της νεαρής τραγουδίστριας, ειδικά με τα μάτια της.

Σύμφωνα με τον Έλληνα σχεδιαστή, η ολόσωμη φόρμα της Stefania «αναδεικνύει τη θηλυκότητα της, σεβόμενη όμως την ηλικία της και παραπέμπει λίγο στην δεκαετία του 1980. Έχει αρκετά κοψίματα για περισσότερη θηλυκότητα. Τα κρύσταλλα του συγκεκριμένου ρούχου δημιουργούν μαξιμαλιστική πολυτέλεια και είναι σχεδιασμένο ειδικά για τον διαγωνισμό της Eurovision».

Το τραγούδι «Last Dance» είναι μια σύνθεση των Δημήτρη Κοντόπουλου, Arcade και Sharon Vaughn, ενώ creative director για την οπτικοποίηση του τραγουδιού είναι ο Φωκάς Ευαγγελινός. Η χορογραφία, οι γρήγορες εναλλαγές ρούχων των χορευτών επί σκηνής, αποτελούν μερικά από τα μυστικά της ελληνικής εμφάνισης στην σκηνή της Ahoy Arena.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Συντάξεις: «Σβήνει» η προσωπική διαφορά - Ποιοι συνταξιούχοι και πότε θα δουν αυξήσεις