MEDIA

Masterchef Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (19.05) – Ο παίκτης που αποχωρεί

Masterchef Spoiler: Αυτή η ομάδα κερδίζει σήμερα (19.05) – Ο παίκτης που αποχωρεί
Instagram/masterchefgr

Masterchef Spoiler: Ανατροπή με τον παίκτη που θα αποχωρήσει μετά την ολοκλήρωση της ομαδικής δοκιμασίας.

Τα αποτελέσματα της τελευταίας ομαδικής δοκιμασίας του Masterchef θα γίνουν γνωστά στο επεισόδιο που θα προβληθεί την Τετάρτη (19.05) από το Star. Όπως είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια, κόκκινοι και μπλε διαγωνίστηκαν στην εξωτερική δοκιμασία που ήταν ιδιαίτερα απαιτητική και θα κριθούν αρκετά αυστηρά από τους τρεις σεφ – κριτές του παιχνιδιού αλλά και από τους καλεσμένους τους.

Αρχικά οι δυο ομάδες κλήθηκαν να πάρουν μαζί τους υλικά και εξοπλισμό για να μαγειρέψουν στη φύση, χωρίς ρεύμα και λοιπά εργαλεία, στους πρόποδες της Πάρνηθας. Στο δεύτερο σκέλος της δοκιμασίας, οι δυο ομάδες φιλοξενήθηκαν στον Αστέρα της Βουλιαγμένης όπου κλήθηκαν να φτιάξουν ένα μενού τεσσάρων σταδίων για να ικανοποιήσουν τους τρεις κριτές του παιχνιδιού και τους δυο σεφ του πασίγνωστου ξενοδοχείου της Αττικής.

Στη διάρκεια του επεισοδίου της Τετάρτης (19.05) αναμένεται να δούμε την αυστηρή κριτική που θα ασκήσουν Λεωνίδας Κουτσόπουλος, Σωτήρης Κοντιζάς και Πάνος Ιωαννίδης στις δυο ομάδες του Masterchef. Από τη διαδικασία θα προκύψει μια νικήτρια ομάδα, τα μέλη της οποίας θα είναι ασφαλή και θα περάσουν στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, ήτοι στην τελική εξάδα.

Στον αντίποδα, η χαμένη ομάδα θα είναι σύσσωμη υποψήφια προς αποχώρηση. Σύμφωνα με τα spoilers, η ομάδα που κερδίζει είναι η κόκκινη κι αυτό σημαίνει πως Διονύσης, Ιωάννης, Παύλος και Μαργαρίτα συνεχίζουν στους έξι του Masterchef. Η μπλε ομάδα, των Τζιοβάνι, Μαρίνας και Αλέξανδρου, θα μπει στη διαδικασία της δοκιμασίας αποχώρησης. Όπως αναφέρουν οι διαρροές, σε αυτή τη δοκιμασία θα δούμε τη μεγάλη ανατροπή καθώς ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού θα αποχωρήσει.

Ο λόγος για τον Τζιοβάνι Σκαράτσι, τον συμπαθέστατο Ιταλό μάγειρα που έφτασε ως τους επτά του διαγωνισμού και η πορεία του στο φετινό Masterchef θα σταματήσει εδώ. Θυμίζουμε πως τα spoiler για την τελική τριάδα και τον νικητή του επάθλου των 50.000 ευρώ και του τίτλου του νέου Masterchef της Ελλάδας, έχουν ήδη γίνει γνωστά και ο τελικός κοντεύει να ολοκληρωθεί σε ό,τι αφορά τα γυρίσματα. Οι… διαρροές θέλουν Μαργαρίτα, Μαρίνα και Διονύση να φτάνουν ως το φινάλε με την πρώτη να είναι η μεγάλη νικήτρια.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κικίλιας: Τι απάντησε ο υπουργός Υγείας για τα περιστατικά θρομβώσεων με AstraZeneca