MEDIA

Masterchef Spoiler: Ο πρώτος ημιτελικός πετάει έξω ένα φαβορί – Ποιος αποχωρεί σήμερα (20.05)

Masterchef Spoiler: Ο πρώτος ημιτελικός πετάει έξω ένα φαβορί – Ποιος αποχωρεί σήμερα (20.05)
Instagram/masterchefgr

Masterchef Spoiler: Μεγάλη μάχη, εντάσεις και μια αποχώρηση – έκπληξη στον πρώτο ημιτελικό του Masterchef.

Η αποχώρηση του Τζιοβάνι προκάλεσε αντιδράσεις στο φανατικό κοινό του Masterchef, αφού ο Ιταλός μάγειρας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός τόσο για τις ικανότητές του στην κουζίνα όσο και για την προσωπικότητα που έδειξε στη διάρκεια του διαγωνισμού. Η ζωή, όμως, και η μαγειρική συνεχίζεται και έτσι στο επεισόδιο της Πέμπτης (20.05) θα παρακολουθήσουμε τον πρώτο ημιτελικό που θα διαμορφώσει και την τελική πεντάδα.

Στον διαγωνισμό έχουν μείνει οι Μαργαρίτα, Μαρίνα, Διονύσης, Αλέξανδρος, Ιωάννης και Παύλος οι οποίοι θα κληθούν να χωριστούν σε ζευγάρια και να διαγωνιστούν μεταξύ τους για το ποια δυάδα θα φτιάξει το καλύτερο πιάτο. Οι νικητές θα περάσουν αυτόματα στην πεντάδα, ενώ θα υπάρξει και δεύτερος κύκλος όπου θα δούμε μια ακόμα αποχώρηση.

Τα spoilers θέλουν «κλειδωμένη» την παρουσία της Μαργαρίτας, της Μαρίνας, του Διονύση και του Αλέξανδρου στην τελική πεντάδα και μένει να δούμε ποιος από τους Παύλο και Ιωάννη θα καταφέρει να μπει σε αυτή. Τα προγνωστικά γέρνουν προς την πλευρά του Ιωάννη, καθώς αν ανατρέξουμε σε παλαιότερες διαρροές για το ποιοι είναι οι τελευταίοι πέντε του Masterchef θα διαπιστώσουμε πως όλοι έχουν πέσει… έξω αφού συμπεριλάμβαναν σε αυτή είτε τη Μαρία, είτε τον Τζιοβάνι είτε τον Νίκο.

Το σίγουρο είναι πως είτε τώρα, είτε στην επόμενη αποχώρηση τόσο ο Παύλος όσο και ο Ιωάννης θα αποχωρήσουν, αφού η τελική τετράδα είναι Μαργαρίτα, Μαρίνα, Διονύσης και Αλέξανδρος με τους τρεις πρώτους να παλεύουν για το έπαθλο και τη Μαργαρίτα, σύμφωνα με τα spoilers να καταφέρνει να πάρει τον τίτλο και τις 50.000 ευρώ που απονέμονται στον επόμενο Έλληνα Masterchef.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Θρομβώσεις μετά το εμβόλιο AstraZeneca στην Κρήτη: Τι δείχνει το προσωρινό πόρισμα από την επιτροπή