MEDIA

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος: Το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή και η άβολη στιγμή με τη Μαρία Κάλλας

Αλέξανδρος Αντωνόπουλος

Για το ατύχημα που είχε στην εφηβεία αλλά και μια άβολη στιγμή με την Μαρία Κάλλας μίλησε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος

Για την καριέρα του, το ατύχημα που του άλλαξε τη ζωή αλλά και ένα «ατύχημα» με τη Μαρία Κάλλας μίλησε ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος στο The 2night Show.

Αρχικά εξήγησε ότι αν και το όνειρό του ήταν να γίνει πιανίστας, ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στο σχολείο του διέκοψε αυτή την καριέρα.

«Εγώ ξεκίνησα για μουσικός και πιάνο αλλά δυστυχώς είχα ένα πολύ σοβαρό ατύχημα στο σχολείο, που μου διέκοψε την πιανιστική μου καριέρα. Μου πέταξε ένας συμμαθητής την τσάντα από το παράθυρο με σκοπό να μπει μέσα ο καθηγητής στην τάξη κι εγώ να είμαι απ’ έξω. Αυτά τα αστεία. Εγώ ως αίλουρος πήδηξα για να μπω μέσα, αυτός δεν με είδε ότι ήμουν στον αέρα και πέρασαν τα χέρια μου μέσα από το τζάμι» περιέγραψε ο ηθοποίος.

«Κόπηκα, τώρα δεν έχω τίποτα αλλά εκεί σταμάτησε η ένδοξη καριέρα. Είχα ταλέντο κι ήμουν 16» είπε με συγκίνηση.

Όπως εξομολογήθηκε για την περίοδο μετά το ατύχημα «έπεσα σε κατάθλιψη. Το επόμενο καλύτερο που μπορούσα να κάνω ήταν να γίνω ηθοποιός, που εκείνη την εποχή δεν ήταν ό,τι καλύτερο για μια αστική οικογένεια».

Με αφορμή, τέλος, το βιβλίο που έχει γράψει για την Μαρία Κάλλας ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος περιέγραψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου μια αστεία στιγμή όταν σε 13 ετών την είδε με τα εσώρουχα της, μέσα στο καμαρίνι της στα παρασκήνια της "Μήδειας" στην Επίδαυρο.

«Την είδα κατά λάθος με τα εσώρουχα. Η γιαγιά μου Κατίνα Παξινού σε ένα διάλειμμα πήγε να την συναντήσει για να της πει να βγάλει κάποια ψεύτικα φρύδια που δεν της άρεσαν και εγώ πήγα μαζί της. Όταν χτύπησε την πόρτα είπε στην γιαγιά μου ότι είναι γυμνή και της είπε δεν πειράζει είμαι με τον εγγονό μου. Έτσι μπήκα στο καμαρίνι και την είδα με τα εσώρουχα, βέβαια όταν με αντίκρισε "τρελάθηκε"» περιέγραψε το σκηνικό ο Αλέξανδρος Αντωνόπουλος.